2. nov 2015 Hjelpetelefonen

Chat anonymt med Arbeidslivstelefonens rådgivere

Har du et spørsmål i forhold til arbeid, eller har du behov for noen å rådføre deg med angående en vanskelig situasjon på jobb? Fra og med i dag kan du kontakte Arbeidslivstelefonens rådgivere på chat. 

Turid remme size large size large
Turid Remme er rådgiver i Arbeidslivstelefonen.

- Vi ønsker å utvikle våre tilbud til dem som benytter og vil benytte oss. Med dette nye verktøyet, blir tjenesten vår også mer synlig, forklarer Turid Remme. 

Hun er en av rådgiverne i Arbeidslivstelefonen, som er en av svartjenestene under Hjelpetelefonen. Arbeidslivstelefonens rådgivere har god og allsidig kunnskap om hvilke regler som gjelder i arbeidslivet, og hvilke muligheter du har til å få hjelp videre. 

For å bruke chatten, går du via Sidetmedord.no, og trykker på snakkeboblen nederst i høyre hjørne. Veilederne i Sidetmedord.no vil som vanlig betjene chat på kveldstid mandager og onsdager, mens du på dagtid i ukedagene kan få mulighet til chatte med Remme eller hennes kollega Arne Glenna. 

Chattens åpningstider vil være på dagtid. 

- Da vi er inne i en prøveperiode, kan chatten være åpen på forskjellige tidspunkt i løpet av kontordtiden. Alle samtaler er konfidensielle, forsikrer Turid Remme. 

Det vil fortsatt være mulig å kontakte Arbeidslivstelefonen på telefon 225 66 700, eller på epost kontakt@arbeidslivstelefonen.no

Les mer om hva Arbeidslivstelefonen kan hjelpe deg med, her.

OPPDATERING:

Prøveperioden er avsluttet og du kan chatte direkte med rådgiverne i Arbeidslivtelefonen via deres egen nettside arbeidslivstelefonen.no

Flere saker fra Hjelpetelefonen