11. sep 2015 Hjelpetelefonen

Chat med oss anonymt

Er du soldat, veteran eller i familie med noen som deltar eller har deltatt i internasjonale operasjoner? Nå har du mulighet til å chatte med vår veileder på Kameratstøtte.no.

Nettsteder size large

Kameratstøtte.no er for soldater, veteraner og deres familier, som sliter med store og små problemer som følge av deltakelse i internasjonale operasjoner.

Dette lavterskeltilbudet tilbyr nå chat, der du kan skrive direkte med en veileder med utenlandserfaring. Målet er at chatten skal være åpen så mye som mulig på dagtid i ukedagene. Veilederen har taushetsplikt, men du kan velge å være anonym når du tar kontakt.

Fra før av tilbyr tjenesten også nettbasert veiledningstjeneste der du får svar innen 24 timer. Alle som registrerer seg på nettsiden kan snakke med andre brukere i et forum, eller føre en privat samtale via vennefunksjonen. Du kan finne chatten og de andre tjenestene ved å trykke her.

Kameratstøtte.no er et samarbeidsprosjekt mellom Norges Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner (NVIO) og Mental Helse.

Flere saker fra Hjelpetelefonen