6. apr 2020 Mental Helse

Alltid tilstede: 116 123 er åpen døgnet rundt hele påsken

Du er aldri alene. Mental Helse Hjelpetelefonen stenger ikke i påsken. Der er det som alltid noen å snakke med. Chat er også åpent 8-23 alle dager.

Yura fresh dk4en2rfoie unsplash telefon
Photo by Yura Fresh on Unsplash

Åpningstider for påsken 2020

  • Vår landsdekkende telefontjeneste 116 123 er døgnåpen og gratis å benytte.
  • sidetmedord.no er en arena for de som ønsker å kunne skrive fremfor å ringe. Inne på sidetmedord.no finner du også Vennetjenesten, Forum og chat.
  • Vår chat har nå utvidet åpningstid og kan benyttes kl. 08.00 – 23.00 hver dag.
  • Foreldresupport 116 123 (tast 2) er landsdekkende, gratis og døgnåpen.
  • Arbeidslivstelefonen 225 66 700. Stenger lørdag 4. april og åpner igjen for telefonsamtaler, chat og e-post tirsdag 14. april

Da koronakrisen kom innover landet etablerte regjeringen fortløpende både smitteregimer og strenge restriksjoner. Helsedirektoratet så raskt at dette ville kunne bety at mange mennesker kom til å få et ekstra behov for noen å snakke med.
Mental Helse Hjelpetelefonen ble en del av nasjonal beredskapsplan og tjenesten inngikk en avtale med direktoratet om å utvide åpningstider på vår chat og å oppbemanne de ulike svartjenestene.

Våre linjer er åpne hele døgnet og det er gratis å benytte oss. Skulle du komme i kø hos oss, så kommer du erfaringsmessig raskere igjennom på våre linjer dersom du beholder plassen din i køen, fremfor å legge på og forsøke igjen.

Ta vare på deg selv og alle rundt deg. Husk: du er aldri alene. Med ønske om en riktig god påske!

Flere saker fra Mental Helse