14. feb 2023 Mental Helse

250.000 kroner fra Sparebank1 SR Bank

Sparebank 1 SR Bank har siden 2015 hatt en tradisjon hvor medarbeiderne gir sin julegave til en veldedig organisasjon. Mental Helse er svært takknemlige for denne generøse julegaven på 250.000 kroner.

Øyvind knoph askeland3
Kommunikasjonsdirektør Øyvind Knoph Askeland, i Sparebank 1 SR-Bank. (Foto: Jan Inge Haga/SpareBank 1 SR-Bank)

- Mental Helse fikk vår støtte fordi dere gjør et utrolig viktig arbeid for bedre tilbud for økt åpenhet, forebygging av psykiske helseplager og et bedre helsetilbud. I en tid som har vært utfordrende for mange, etter pandemien, med usikkerhet i verden og en mer krevende økonomisk periode, tror vi at arbeid for bedre mental helse betyr mye for mange, forteller kommunikasjonsdirektør Øyvind Knoph Askeland.

- Vi setter stort pris på denne generøse gaven. For 250.000 kroner kan vi få gjennomført 3750 chatsamtaler med barn, unge og voksne som har det vanskelig (sidetmedord.no), eller gi 10 skoleklasser det selvmordsforebyggende programmet YAM, sier landsleder i Mental Helse, Ole-Marius Minde Johnsen.

- Å donere julegaver til en veldedig organisasjon synes vi er en fin og viktig ting å gjøre. Vi lar medarbeiderne stemme frem den organisasjonen de ønsker å støtte, og i 2022 var det nærmere 900 personer i konsernet vårt som stemte. Det gleder oss å se hvilken betydning denne støtten kan få og håper den kommer til gode for dem som trenger det, sier Knoph Askeland.

Flere saker fra Mental Helse