12. mar 2020 Mental Helse

All aktivitet i regi av Mental Helse avlyses eller utsettes.

På bakgrunn av regjeringens og helsemyndighetenes innstramming av tiltak for å hindre smittespredning av koronaviruset, avlyses eller utsettes alle aktiviteter i Mental Helse på alle nivåer med mindre det kan avholdes på Skype / Teams eller på andre digitale løsninger.

Rgb web hjemmeside linda b heggelund akerselva 16 9
Linda Berg Heggelund. Foto: Magnus Kristiansen

Dette betyr at all aktivitet i lokal- og fylkeslag som innebærer at man må møtes fysisk skal avlyses fra og med i dag, 12.03.2020 kl 18.00.

Mental Helse vurderer situasjonen fortløpende og forbudet gjelder frem til annen informasjon blir gitt.

Årsmøter

Når det gjelder årsmøter og rapportering fra disse så skal fylkeslagene rapportere som normalt innen fristen 31.mai, bortsett fra at kravet om protokoll fra årsmøtet bortfaller inntil årsmøtet kan avholdes og protokoll foreligger.

Sittende styre sitter frem til årsmøtet kan avholdes.

Det utarbeides et felles søknadsskjema til fylkeslagene for søknad om utsettelse av årsmøtet.

Administrasjonen

Ansatte i administrasjonen har hjemmekontor og er tilgjengelige på e-post / telefon / Skype / Teams. Ansatte skal IKKE reise inntil annen beskjed blir gitt.

Vis solidaritet

Vi håper alle tar rådene fra myndighetene på alvor og viser solidaritet i denne spesielle tiden. Den beste måten å ta vare på hverandre i disse dager er å være mindre sammen. Akkurat nå er det viktig med fysisk avstand, men det er for at vi skal være solidariske med de som befinner seg i risikogruppene. Vi oppfordrer dere til å bruke andre måter å kommunisere på. Ring hverandre, send hverandre små meldinger og ikke glem å ha kontakt med venner og familie, så skal vi klare dette sammen.

Med vennlig hilsen
Linda Berg-Heggelund Generalsekretær, Mental Helse

Flere saker fra Mental Helse