29. mai 2022 Mental Helse

Bilcrew med hjerte for Mental Helse svartjenester

-Alle trenger noen å prate med, også i bilmiljøet, forteller Emilie Valentina Halvorsen.

Bilcrew

“Hei! Jeg har startet et bilcrew og vil gjerne hjelpe dere med å få flere til å nå frem til dere.” Slik startet e-posten vi fikk fra Emilie Valentina Halvorsen, ei over middels bilinteressert ung, jente.

Vi får mange henvendelser til Mental Helses svartjenester, men det er ikke hver dag vi får spørsmål om vi har bilklistremerker. Men det hadde vi faktisk på lager, da det ble laget etter pågangen rundt “Rådebank.”

Emilie jobber for tiden som lærling hos Volvo maskin, elsker å skru bil og kjøre lange bilturer. – Jeg vet at det ikke hjelper å holde de vonde tingene for seg selv, svarer hun på spørsmål om hvorfor hun engasjerer seg for Mental Helses svartjenester. – Jeg vil gjerne ha klistremerker med deres kontaktinformasjon på bilene i bilcrewet vårt, som vi kaller “All inclusive crew”. Vi ønsker å bidra til synlighet, slik at flere folk vet hvor de kan ta kontakt.

Bil2horisont

Emilie forteller at et bilcrew er en gruppe med mennesker som er interessert i bil og liker å kjøre bil. – Vi kan nesten se på bilcrewet som en liten familie hvor vi stiller opp for hverandre uansett hva. Vi hjelper hverandre hvis det er noe galt med bilen eller om det har skjedd noe i privatlivet som noen trenger å snakke om, og det er her Mental Helses svartjenester kommer inn. – Det er mange som ikke har noen å prate med, men som trenger det. I vårt bilcrew ønsker vi å fremme Mental Helse svartjenester, og at det finnes noen å ta kontakt med, avslutter hun.

Flere saker fra Mental Helse