25. jan 2023 Mental Helse

Meld deg på Mental Helse konferansen 2023

«Hvordan skape håp når det er vanskelig å se for seg en fremtid?». Det er tema for Mental Helse konferansen 2023, som finner sted torsdag, 9. mars. Les mer og meld deg på her!

Forsidebilde til nettsak mh konferansen
Komiker og programleder Lars Berrum leder oss gjennom konferansen og vi får høre fra psykolog og professor i helsepsykologi Arne Holte, foredragsholder og komiker Sofie Frøysa, journalist og debattant Selma Moren, journalist og programleder Gisle Agledahl, og Per Arthur Andersen, helsesykepleier kjent som "Helsebror".

Sted: Quality Airport Hotel Gardermoen
Tid: 9. mars, kl. 09.00 – 14.00
Bindende påmelding: Fyll ut dette skjemaet
Påmeldingsfrist: 1. mars (kun 250 plasser)

Hvordan skape håp når det er vanskelig å se for seg en fremtid?

Pandemi, krig og klimakrise. Etter to år i unntakstilstand, går vi nok en usikker og utfordrende tid i møte. Hva har dette å si for våre ungdommer? Hva gjør det med den psykiske helsen deres? Hvordan håndterer de hverdagens press og stress, og hvordan kan vi skape en god hverdag når det er vanskelig å se for seg en fremtid?

Vi ser en klar sammenheng mellom bruk av sosiale medier og psykisk uhelse. Samtidig må vi erkjenne at sosiale medier må være en del av løsningen, dersom vi skal nå frem til ungdom.

Mange ungdommer kjenner på press i hverdagen, på mange nivåer og arenaer. Ytre, indre, sosialt, skole, utdanning, kropp og utseende. Hvordan kan vi formidle håp i dette bildet?

Dette er noen av problemstillingene som kan bli drøftet på Mental Helse konferansen 2023 – en konferanse om ungdom og press i dagens samfunn.

Gjester og program

Vi har fått med oss mange interessante gjester til konferansen. Komiker og programleder Lars Berrum leder oss gjennom konferansen og vi får høre fra psykolog og professor i helsepsykologi Arne Holte, foredragsholder og komiker Sofie Frøysa, journalist og debattant Selma Moren, journalist og programleder Gisle Agledahl, og Per Arthur Andersen, helsesykepleier kjent som “Helsebror”.

I tillegg vil vi fortelle om Mental Helses tilbud og prosjekter.

Konferansen er gratis, men det er bare 250 plasser – så skynd deg å melde deg på!

Bindende påmelding her. (Frist 1. mars)
Nb! Påmeldte som ikke møter blir fakturert kr. 750,-

Følg med på hjemmesiden vår for mer info og nyheter om Mental Helse konferansen 2023.

Velkommen!

Flere saker fra Mental Helse