3. jun 2022 Mental Helse

Emilie er ny kommunikasjonsrådgiver i Mental Helse

Mental Helse har ansatt Emilie Gjengedal Vatnøy som ny kommunikasjonsrådgiver. Hun kommer fra jobben som journalist i lokallavisa Møre. Hun starter i Mental Helse 1. august.

Emilie gv

Emilie Gjengedal Vatnøy er 31 år og kommer fra Volda på Sunnmøre. Hun har en bachelor i journalistikk fra Høgskulen i Volda, med spesialisering innen TV og radio. Etter studiene jobbet hun en periode i NRK Møre og Romsdal, som nettjournalist og reporter på radio og TV. De siste fem årene har hun jobbet fulltid i en lokalavis i Volda, noe som har gitt henne en variert erfaring fra journalistyrket. Siden 2013 har hun også jobbet deltid som pleie- og omsorgsmedarbeider ved et sykehjem.

Det har vært både lærerikt og givende. Jeg trives veldig godt med å jobbe med mennesker, understreker Emilie.

Som ekte sunnmøring har hun alltid vært glad i naturen og friluftslivet, og bruker mye tid ute hele året, enten med ski eller snowboard på beina eller med telt og sovepose i ryggsekken. Emilie har alltid hatt et samfunns- og miljøengasjement, og de siste tre årene har hun vært aktiv i styret til Framtiden i våre hender Søre Sunnmøre.

Jeg er veldig glad i å skrive, men syns også det er gøy å skape historier gjennom levende bilder og film. Hele prosessen, fra planlegging til filming og redigering, er spennende. Jeg liker også godt å jobbe med sosiale medium, for her er det så mange muligheter til å utfolde seg kreativt.

Psykisk helse er en viktig hjertesak for Emilie, og hun ser frem til å bidra med å spre informasjon og jobbe for mer åpenhet, forståelse og aksept i samfunnet.

Arbeidet som gjøres i Mental Helse er utrolig viktig, og det blir givende å få være en del av deres team. Jeg gleder meg til å bli kjent med alle dere som jobber i Mental Helse.

Flere saker fra Mental Helse