13. des 2018 Mental Helse

Hjelpetelefonen-caps

Ungdomsbedrift har laget Hjelpetelefonen116-123-caps. En flott julegave synes vi!

Fullsizeoutput eea size large

Fire elever med ungdomsbedrift på skolen, jobber for å spre hjelpenummeret 116 123 for å hjelpe folk ut av mentale og psykiske problemer og for dem som trenger noen å snakke med. De vil spre nummeret for at folk skal vite at det finnes hjelp og for å redusere antallet med psykiske lidelser og selvmordstanker.

Elevene skal holde flere foredrag på skoler og andre arrangementer om deres bedrift og ikke minst om Mental Helse Hjelpetelefonen og deres arbeid. Elevbedriften vant en propell i Propelljakten 2018, en konkurranse som omfattet alle elevbedriftene i Oslo.

   
Fullsizeoutput ee2 size medium

 

   

Prosjektet og ideen er basert på å brodere 116 123 bak på kvalitetscapser i imitert suede skinn, denne leveres med et visittkort, med nummeret 116 123 og nettadressen til Sidetmedord.no.

Capsen er designet og utviklet i 2 år og vil være tilgjengelig for å kjøpe i løpet av desember. Den er lagd for å både se best mulig ut og for å være mest mulig komfortabel. Ta kontakt på Facebook eller Instagram dersom du har spørsmål eller ønsker å kjøpe en caps - 349,- pr. stk. 

   
116123ubbilde1 size large
   

Overskuddet av salget vil bli donert til Hjelpetelefonens arbeid.

Flere saker fra Mental Helse