26. jan 2023 Mental Helse

Jakob er ny kommunikasjonsrådgiver i Mental Helse

Mental Helse har ansatt en ny kommunikasjonsrådgiver. Jakob Plassen kommer fra stillingen som markedskoordinator i MENY. – Jeg gleder meg til å jobbe i en sterk organisasjon med stor handlingskraft.

Dsc07294

Jakob er 24 år og bor på Østerås i Oslo sammen med samboeren. Han startet i Mental Helse i januar, og skal være med å lede et nytt og spennende prosjekt i organisasjonen.

- Det ser jeg veldig frem til. Jeg er i god tro om at Mental Helse har potensiale til å utgjøre en forskjell innen psykisk helse på nasjonalt nivå. Jeg har vokst opp i et samfunn der man gradvis har fått et mer åpent syn på psykisk helse. Det er allikevel mye som tyder på at arbeidet Mental Helse gjør bare blir viktigere og viktigere. Som en av de yngste i Mental Helse ser jeg frem til å styrke kontakten med nettopp den yngre målgruppen, men også til å lære fra mine dyktige kollegaer.

Jakob har en bachelorgrad i kreativ markedskommunikasjon på Høyskolen Kristiania fra våren 2022.

- Bacheloroppgaven handlet om hvordan man kan bruke markedskommunikasjon til å normalisere psykisk helsehjelp på lik linje med andre helsetjenester. Ved siden av bacheloren tok han også en årsenhet på deltid i design og kommunikasjon i digitale medier på OsloMET. Tidligere gikk han på medier og kommunikasjon på videregående, forteller han.

Det siste året har Jakob jobbet som markedskoordinator i MENY hvor han har fått god erfaring innen innholdsproduksjon og SEO (Search engine optimization).

- Ved siden av studiene jobbet jeg også som markedskoordinator i MANAO, en bedrift som introduserer innovative og eksklusive merkevarer til det norske markedet. Her jeg hadde jeg ansvaret for nyhetsbrev og drifte sosiale medier, samt alle andre markedsaktiviteter. I tillegg har jeg også vært kommunikasjonsansvarlig for musikkgruppen Oslo Circles og produsert nettside, programmer og annonser for konsertene deres, forteller Jakob, og legger til at han er over gjennomsnittet interessert i teknologi og markedsføring:

- Jeg finner spesielt den psykologiske delen av markedsføring interessant, hvor man kan se hvorfor vi mennesker gjør og tenker som vi gjør, sier Jakob.

Jakob blir en del av kommunikasjonsavdelingen i Mental Helse, som består av kommunikasjonssjef, kommunikasjonsrådgivere, politisk rådgiver og kampanjeleder og -rådgiver for Verdensdagen for psykisk helse.

- Jeg gleder meg til å kunne bidra med egen utdanning, arbeidserfaring og et brennende engasjement for psykisk helse i den nye jobben som kommunikasjonsrådgiver for Mental Helse.

Flere saker fra Mental Helse