7. des 2020 Mental Helse

Jonas Ørnes Andersen - ny organisasjonsrådgiver i Mental Helse

Mental Helse har ansatt Jonas Ørnes Andersen (34) som ny organisasjonsrådgiver for Viken (Akershus, Buskerud, Øst), Telemark og Vestfold. Han startet 1. desember.

Jonas3

Jonas har en mastergrad i sosialantropologi fra Universitet i Tromsø, samt feltarbeidserfaring fra Sør-Afrika med en påfølgende avhandling om sosiale identiteter. Han har over 7 års arbeidserfaring fra organisasjonslivet. Han har blant annet jobbet i medlemsorganisasjonen AFS Norge Internasjonal Utveksling, innenfor flere ulike områder- både frivilligkoordinator, teamleder for organisasjonsutvikling, samt et drøyt år som vikarierende generalsekretær. Sentralt i arbeidet har organisasjonsbygging, utvikling og oppfølgning av organisasjonens 20 lokallag, 1000 medlemmer og 500 frivillige vært. Det innebar blant annet tett dialog med tillitsvalgte, oppfølging og koordinering av frivillige, samt utvikling og gjennomføring av kurs. Videre har han opparbeidet seg erfaring med både økonomistyring og strategiarbeid, fra rollen som generalsekretær i AFS Norge og har dermed en bred og allsidig erfaring.

Psykisk helse er noe som opptar Jonas. Han er spesielt opptatt av god ivaretakelse av pårørende, og ikke minst det å bryte ned tabuer og skape mer åpenhet rundt psykisk helse. Jonas gleder seg til å komme i gang med arbeidet i Mental Helse, bli kjent med både organisasjonen, kolleger og tillitsvalgte- og ikke minst bidra til et svært viktig arbeid.

Flere saker fra Mental Helse