29. apr 2021 Mental Helse

Lean Communications bidrar i dugnaden

Lean Communications har donert over 80.000 kroner til Mental Helse gjennom sitt initiativ “Grønt hjerte”! De utfordrer andre bedrifter til å gjøre det samme.

Plakathjemmeside

Det er viktig for den psykiske helsen å ha noe meningsfylt å gjøre, enten det er jobb, studier eller andre aktiviteter. I en arbeidssituasjon er det forebyggende å føle seg sett og verdsatt, og få mulighet til å bruke evnene sine.

«Selv om vi i Norge stort sett har klart oss bedre enn mange andre land under koronaepidemien, så er også mange norske arbeidsplasser utsatt. Mange enkeltmennesker har følt på både usikkerhet og opplevd permitteringer som en konsekvens.» uttaler daglig leder Bjørn Ungersness i konsulentselskapet Lean Communications.

Ungersness tilføyer at respekten for mennesket står helt sentralt i Lean-filosofien og Lean Communications har derfor startet et initiativ kalt «Grønt Hjerte».

Lean Communications sitt bidrag er å tilby halv pris på alle kurs; så lenge koronarestriksjoner rammer norske bedrifter, og i tillegg støtter de Mental Helse med 300 kr per kursdeltaker.

«Vi har hatt over 250 deltakere på kurs, noe som gjør at vi i første omgang har overført 80 000 kroner til Mental Helse! Dette er bare første overføring, neste vil skje før sommeren. Vi gjør dette med største glede for vi vet at pengene kommer til nytte hos Mental Helse. Vi fortsetter kampanjen og støtten til Mental Helse så lenge koronarestriksjoner rammer norske bedrifter. Så hvor høyt beløpet blir, vil tiden vise», avslutter daglig leder Bjørn Ungersness i Lean Communications.

Les mer om initiativet her.

Kristin Bergersen, Kommunikasjonssjef hos Mental Helse, uttrykker stor glede for initiativet:
«Vi i Mental Helse er utrolig glade for at mange bedrifter slik som Lean Communications tenker på oss når de ønsker å gjøre noe for andre. Dette hjelper oss med å holde driften i gang og hjelpe flere mennesker, gjennom prosjektene våre, lokallagene våre og ikke minst svartjenestene våre som mottar hundrevis av henvendelser hver eneste dag. Tusen takk!»
Les mer om hva Mental Helse gjør her.

Flere saker fra Mental Helse