20. mai 2020 Mental Helse

Løper for Mental Helse

Carl-Simon Grimwade tok beina fatt for et godt formål.

Løp for mental helse
Løp eller gå fem km. (eller mer), Nominer (tag) fem venner, Gi et bidrag (50 kr) til mental_helse Vipps: 81733 Denne teksten legger da vennene over bildene som de deler på deres egne «Insta Stories» sammen med en utfordring til fem av sine venner om å bringe stafettpinnen videre. (Bilde: Illustrasjon)

27-åringen jobber til vanlig som rådgiver i CBRE. I forbindelse med at virksomheten skulle samle inn penger til et godt formål, fikk han idéen om selv å starte en innsamlingsaksjon og kombinere den med fysisk aktivitet.
Carl-Simon, som bosatte seg i Norge for et par år siden, er vokst opp i England hvor denne typen innsamling er vanlig.
- I England har vi Just Giving og Virgin Money Giving som via ulike aktiviteter donerer penger til veldedighet. Så da tenkte jeg at dette kunne fungere i Norge også.
Som sagt, så gjort. Carl-Simon valgte de av vennene sine som han visste likte å løpe, og som hadde et stort nettverk på Instagram, og sendte følgende beskjed: Løp eller gå fem km. (eller mer), Nominer (tag) fem venner, Gi et bidrag (50 kr) til mental_helse Vipps: 81733 Denne teksten legger da vennene over bildene som de deler på deres egne «Insta Stories» sammen med en utfordring til fem av sine venner om å bringe stafettpinnen videre.

Valgte seg Mental Helse
- I disse koronatider er det mange som savner kontakt, og jeg tenkte at Mental Helse var et godt valg med tanke på Hjelpetelefonen, og at organisasjonen sikkert hadde behov for mere ressurser for å kunne være tilgjengelig for enda flere.
Carl-Simon oppfordret deltagerne til å vippse 50 kr, og i skrivende stund har 297 løpere/turgåere donert i alt kr. 23.700 kroner til Mental Helse.
- Å kunne vippse penger er jo helt genialt. I England har vi ikke Vipps, så vi burde lære av hverandre; Vipps til England og Just Giving til Norge, konstaterer han.

Mental Helse setter stor pris på initiativet og takker Carl-Simon og alle som har bidratt.

Unknown
TAKK TIL: Carl-Simon Grimwade som tok initiativ til innsamling til Mental Helse. (Skjermbilde fra Instagram)

Flere saker fra Mental Helse