1. feb 2023 Mental Helse

Mental Helse har startet året i nye lokaler

De siste årene har Mental Helse opplevd stor vekst som organisasjon, og vi har nå vokst ut av de gamle lokalene. I starten av januar flyttet Oslo-administrasjonen til Tollbugata 17.

Dsc07309
Generalsekretær i Mental Helse, Linda Berg-Heggelund. (Foto: Emilie Gjengedal Vatnøy)

- Medlemsmassen har vokst betraktelig og vi passerer snart 10.000 medlemmer i Mental Helse. I tillegg opplever vi et økende engasjement for våre kampsaker. Behovet for en organisasjon som lytter til og jobber for bedre psykisk helse i befolkningen, har aldri vært større, forteller Linda Berg-Heggelund, generalsekretær i Mental Helse.

En organisasjon for alle

På Mental Helses landsmøte, i november 2022, vedtok vi en ny strategi for de neste ti årene (2023 – 2033). Hovedmålet er at Mental Helse skal bli et kraftsentrum innen psykisk helse. For å nå dette målet skal vi blant annet styrke frivilligheten i organisasjonen, med mål om 30.000 medlemmer og frivillige innen ti år.

Mental Helse skal være en organisasjon hvor alle skal kunne føle seg hjemme, uansett legning, etnisitet eller kulturell bakgrunn. Mangfold og inkludering skal være en del av organisasjons- og frivilligopplæringen.

Vi skal som organisasjon sette den politiske og faglige dagsorden innenfor temaet psykisk helse. Mental Helse skal være til stede og synlige i alle kommuner og fylker i hele Norge.

- Vi er godt på vei og vi er svært takknemlige for alle støttespillere, medlemmer og frivillige i Mental Helse. Dere bidrar til vekst, endring og nye muligheter i organisasjonen. Med flere som jobber for vårt felles mål får vi større gjennomslagskraft, sier Berg-Heggelund, og avslutter:

- Nå ser vi frem til å fortsette det viktige arbeidet i nye lokaler.

Vår nye adresse er Tollbugata 17, 0153 Oslo.

Flere saker fra Mental Helse