27. jun 2022 Mental Helse

Nanna Baldersheim er ny ansvarlig redaktør i Mental Helse

Mental Helse har ansatt Nanna Baldersheim som ny ansvarlig redaktør for Sinn og samfunn. Hun starter i Mental Helse 19. september.

Portrett nanna 22 (1)

– Jeg gleder meg veldig til å sette i gang med den spennende oppgaven med å utvikle medlemsmagasinet videre som et digitalt nettmagasin, som skal nå mange lesere og være en viktig kunnskapskilde og agendasetter i den offentlige samtalen om psykisk helse, sier Baldersheim.

– Og så er jeg takknemlig og glad for å kunne jobbe med et så viktig tema i en etablert og solid organisasjon som Mental Helse, med så mange dyktige og engasjerte kolleger og frivillige.

Nanna Baldersheim har vært nettjournalist i Dagbladet.no, skrivende redaktør i nettavisen Scenekunst.no og har 15 års fartstid som sakprosaredaktør i forlag. De siste to årene har hun jobbet med forskningsformidling, kommunikasjon og nettredigering ved NMBU. På hjemmebane er det sønnen på 12, katten (3), en liten jungel av grønne planter og stiklinger samt et frivillig verv i Oppsal gatefest som opptar tiden.

Vi gleder oss til Nanna kommer på plass og ønsker henne velkommen til Mental Helse!

Flere saker fra Mental Helse