1. mar 2021 Mental Helse

Ny kampanjeleder for Verdensdagen for psykisk helse

Anura Sankholkar (38) er ansatt som ny kampanjeleder for Verdensdagen for psykisk helse. Hun kommer fra stillingen som kampanjerådgiver i Oslo kommune Bymiljøetaten og starter i Mental Helse 8. april.

Vdph logo liggende cmyk

Anura er oppvokst på Stord, men etter 16 år i Oslo, begynner hun å nærme seg status som byfolk. Hun jobber for tiden med kampanjer i Bymiljøetaten, hvor hun prøver å få flere i Oslo til å velge sykkel i hverdagen. Anura har en master i Internasjonal PR, og har lang erfaring med å lede små og store kampanjer i offentlig sektor, blant annet fra Helsedirektoratet, FN-sambandet og Kompetanse Norge.

- Jeg har et stort hjerte for større åpenhet om psykisk helse, i en tid hvor vi trenger det som mest, sier Anura, og legger til at hun gleder seg stort til å ta fatt på en av Norges viktigste kommunikasjonsjobber.

Anura har også vært aktiv med frivilligarbeid i både inn- og utland, blant annet i flyktningarbeidet på Lesvos i Hellas.

Anura sankholkar

- Vi er heldige som har fått Anura med på laget. Hun har en kommunikasjonsfaglig kompetanse som er etterspurt og som vi trenger for å bygge folkehelsekampanjen «Verdensdagen for psykisk helse» videre, sier kommunikasjonssjef Kristin Bergersen.

Flere saker fra Mental Helse