19. jan 2022 Mental Helse

Ny organisasjonsrådgiver på plass

Mental Helse har ansatt Erik Fransson (38) som ny organisasjonsrådgiver for Agder, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane. Han startet 17.januar.

Arm i arm med logo

Erik har jobbet i Norges Bedriftsidrettsforbund siden 2007. De fem første årene som aktivitetskonsulent for Hedmark og Oppland og deretter daglig leder for Buskerud og Vestfold Bedriftsidrettskrets. Her har han hatt personal og økonomiansvar og utviklet ulike aktiviteter og arrangementer i regionen. Han har også vært prosjektleder for folkehelseprosjektet i forbundet, samt ansattes representant for forbundsstyret. Han har en bachelorgrad i ledelse, idrett og administrasjon og tatt fordypning i coaching og ledelse. I høst har han startet på et deltidsstudium i PR og kommunikasjon. Erik har lang erfaring i prosjektledelse og er opptatt av målrettet kommunikasjon som gir treffsikre tiltak for målgruppen.

Erik fransson

Mye av hans erfaring baserer seg på samarbeid og relasjonsbygging med frivillige og tillitsvalgte. Erik er en lagspiller og lagbygger som er opptatt av at hver enkelt av oss har ressurser i seg.

Psykisk helse er Erik sin hjertesak og han ønsker å bidra til at alle mennesker skal føle tilhørighet, fellesskap og oppleve mestring i hverdagen. Han ser frem til å treffe kolleger, tillitsvalgte og bli godt kjent med Mental Helse og alt det fantastiske arbeidet som gjøres.

Flere saker fra Mental Helse