21. sep 2021 Mental Helse

Nyansatt organisasjonskonsulent i Mental Helse

Andreas Franscisco Myrstad er ansatt som organisasjonskonsulent. Han startet 1. september. Velkommen til Andreas!

Andreas web

Andreas har en treåring høgskoleutdannelse fra Høgskolen i Harstad innen Handel og Service. Han har flere års medlemsorganisasjonserfaring som tillitsvalgt i forskjellige verv og ansatt gjennom 5 år som administrasjonskonsulent i fagforeningen Negotia.
Arbeidsoppgavene var varierte og mange, men oppfølging av medlemmer og tillitsvalgte var det viktigste. Andreas har også jobbet med kundeservice og salg eller båret uniform det meste av sin arbeidskarriere. Derav jobb hos forsvaret, ordensvakt ved forskjellige utesteder og pengetransportvekter, og som selger hos Telenor og Sector Alarm. Han har også vært innom byggforvaltning som prosjektleder hos en arkitektbedrift og han er nå styremedlem i borettslaget hvor han bor nå.

Andreas sier at psykisk helse alltid har betydd mye for han da han i flere år jobbet som støttekontakt på deltid.
- Personlig valgte jeg for fire år siden å endre livsstil helt, noe som resulterte i et vekttap på 45 kg. Etter dette har jeg satt meg inn i og interessert meg mye for de psykiske helseutfordringene flere overvektige lever med grunnet for eksempel stigmatisering. Jeg ser frem til å arbeide for Mental Helse og gleder meg til å bli kjent med organisasjonen og dens svært viktige arbeid, sier Andreas.

Velkommen til oss, Andreas!

Flere saker fra Mental Helse