30. aug 2021 Mental Helse

Seltor ga pengegave til Hjelpetelefonen

Seltor har siden 2018 valgt å støtte Hjelpetelefonen med pengegaver fordi folks mentale helse er viktig – i hverdagen og i arbeidslivet.

Seltor2
Konsernsjef og eier i Seltor, Stian Råmunddal overrekker sjekken til daglig leder i Mental Helse Hjelpetelefonen, Aslaug Timland Dale.

Mental helse gjelder alle

Sist fredag formiddag kom representanter fra Telemarks eldste entreprenørbedrift, Seltor, på besøk i Hjelpetelefonens lokaler i Telemarksgata i Skien. Med seg hadde de en sjekk på kr 200 000,- for å vise hvor mye de setter pris på det viktige arbeidet som gjøres. Konsernleder Stian Råmunddal og regionleder Haakon Ramberg var tydelige i sitt budskap;

– Vi er svært takknemlige for at dere finnes, sier Stian Råmunddal, og forteller om engasjementet de har vist for Hjelpetelefonen de siste årene.

Seltor har siden 2018 valgt å støtte Hjelpetelefonen med pengegaver fordi folks mentale helse er viktig – i hverdagen og i arbeidslivet.

– Mental helse gjelder alle, sier Råmunddal, som selv har fått erfare hvordan det er å miste en god venn og kollega til selvmord.

Økt pågang

Daglig leder i Hjelpetelefonen, Aslaug Timland Dale tok imot gavesjekken, og understreket at Hjelpetelefonen setter enorm stor pris på støttespillere som Seltor, som snakker om viktigheten av å være der for hverandre.

– Vi er alle litt mer enn det du ser, og vi på Hjelpetelefonen er her for å prate med deg hvis du trenger det – døgnet rundt, sier hun. At et solid firma som Seltor velger å støtte oss på denne måten utgjør en enorm forskjell for Hjelpetelefonen, dette gjør at vi kan være der for flere, noe vi ser et økende behov for, forteller hun. Vi ser en økning i henvendelser til våre tjenester de siste tre årene, og ikke minst til vår chattetjeneste hvor vi har hatt nesten 32000 henvendelser første halvår i 2021.

– Det er mange som har behov for noen å chatte med, og det imøtekommer vi nå ved at vi fra 1.september utvider vår chattetjeneste til å bli døgnåpen, forteller Dale.

Trykk her for å lese mer om Hjelpetelefon sine tjenester

Flere saker fra Mental Helse