23. des 2022 Mental Helse

Stor hjertevarme i lokallagene

Flere lokallag viser stor raushet og giverglede nå i julen. Lokallaget i Trondheim inviterer til festmiddag både på julaften og nyttårsaften, og Lødingen lokallag har samlet inn og donert mat til mennesker som trenger det.

Lødingen 1
19. desember ble det samlet inn og pakket mat til mange mennesker i Lødingen. (Foto: Mental Helse Lødingen)

I lokalet til Mental Helse Trondheim er det pyntet og dekket opp til julemiddag for 14 personer. Disse vil få gratis mat på julaften, i tillegg til nyttårsaften.

Ole-Marius Minde Johnsen møtte lokallagsleder Tinca Amza på sin Trondheimstur, og var imponert over det han så:

- De har et flott lokale med aktivitetstilbud, TV, spill, bøker og gratis mat tre ganger i uken til besøkende. Engasjementet er der og det er imponerende at de nå disker opp til både julemiddag og nyttårsmiddag. Laget strekker seg langt for å hjelpe andre medmennesker.

Trondheim
Landsleder Ole-Marius Minde Johnsen er imponert over engasjementet til Mental Helse Trondheim. Her med lokallagsleder Tinca Amza. (Foto: Ole-Marius Minde Johnsen)

Samlet inn mat til befolkningen

Mental Helse Lødingen har gjort en fantastisk innsats for sine medborgere i Lødingen. 19. desember ble det samlet inn og levert ut kasser med mat i storstilt skala. Dette vil hjelpe mange mennesker gjennom julen.

Bildene fra pakkingen ble lagt ut på sosiale medier, og flere forteller i kommentarfeltet at de ble rørt til tårer da de fikk leveringen på døren.

- Dere er helt fantastiske. Jeg har en god venn som ble ekstremt glad for gaven fra dere. Dere gjør en forskjell i livene til mange mennesker, skriver en.

- En fantastisk god innsats av de som har pakket og fordelt disse, og en god giverglede fra de som har gitt bidrag til at dette ble mulig. Ønsker alle medhjelpere en riktig god jul, skriver en annen.

Tusen takk for alt dere gjør dere ute for våre medmennesker i julen, og ellers i året, våre kjære lokallag! Vi ønsker dere en god og fredfull jul, og et godt nytt år.

Lødingen 2
(Foto: Mental Helse Lødingen)

Flere saker fra Mental Helse