4. jun 2019 Psykobloggen

En samtale som rørte meg

En samtale som rørte meg

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

En samtale som rørte meg var en ungdom som kjente på følelsen av håpløshet. En følelse av å ikke ha noe å leve for, en følelse av å være verdiløs.

Denne ungdommen sitt hjem var ikke bygd opp av trygghet, kjærlighet, omsorg og støtte. Det var et hjem bygget på vanskelige forhold. Denne ungdommen trengte en endring, og selv om noen kan føle at fremtiden ser mørk ut, så har vanskelige situasjoner alltid en løsning. Mennesker er i stand til å takle det mest utenkelige vi kan forestille oss, og det gir håp. Det som ble starten på en forandring for denne ungdommen var å få støttespillere.

Noen som hjalp å takle utfordringene i livet, noen som viste omsorg, og noen som hjalp å bygge opp til et håpefullt syn på livet og fremtiden. Samtalen fikk meg til å tenke på hvor viktige vi mennesker er for hverandre. Å være en motivator for noen i en vanskelig situasjon kan gjøre stor forskjell. Det kan gi tilbake gleden over livet, og alle mulighetene fremtiden har å by på! Det er så viktig at vi får frem at det ALLTID finnes støtte og hjelp å få – i hvilken som helst livssituasjon man måtte stå.

Malin rysstad

Malin Ali

Malin skriver om mellommenneskelige relasjoner. Hun er opptatt av likeverd og forståelse på tvers av kulturer, etnisitet og sosioøkonomisk status. På bunn er vi alle mennesker og vi må ta vare på hverandre, vise tålmod, omsorg og kjærlighet.

Flere innlegg fra Malin Ali

Relaterte saker