30. jun 2020 Psykobloggen

Flere som gruer seg til sommerferien?

Black and white rainy portrait canon 59196

Juni er snart her, og så kommer juli med sommerferie og «happiness». Kollegene mine på jobben har i lengre tid snakket om ferieplanene sine og hvor topp alt kommer til å bli. Jeg blir flau og veldig trist når de spør meg hva jeg skal, som om det er en selvfølge at alle skal reise bort eller henge med venner og bekjente.

Det gjør så inderlig vondt hver gang det kommer en ferie, eller helligdagsperiode og jeg hører om hva alle andre skal gjøre. Det blir så tydelig at jeg er ensom. Et hardt slag i ansiktet hver gang da jeg vet så inderlig at jeg kommer til å være helt alene. Jeg har ingen. Ingen kjæreste, ingen venner, ingen bekjente rundt meg. Ingen.

Jeg har vært ensom hele livet, aldri hatt venner, og det blir tyngre for hvert år som går. Jeg gruer meg så inderlig til sommerferien at det sitter en klump i magen og har lyst til å begynne å grine bare av tanken på ferien. Skulle ønske jeg kunne hoppe direkte til august.

Er det flere som har det sånn?

Ønsker du å bidra til Psykobloggens sommerkampanje" #psyktsommer2020":https://mentalhelse.no/aktuelt/psykobloggen/hva-skal-du-i-sommer? Send mail til psykobloggen@mentalhelse.no. Du kan være anonym og du har full rett til å få din tekst slettet om du i etterkant skulle angre. På forhånd takk.

Nyttige linker:
Råd mot isolasjon og ensomhet
Hvordan få venner i voksen alder
Slike takler du ensomheten
Mental Helse Svartjenestene

Anonym fra sidetmedord.no

Flere innlegg fra Anonym fra sidetmedord.no

Relaterte saker