29. mai 2019 Psykobloggen

Livet har ingen garanti

Livet er sårbart og uten garantier.

Children community family 9746

Livet har ingen garanti, det kan ta slutt når som helst, og det kan skje uten forvarsel.

Min største frykt i livet er å miste noen jeg er glad i. Jeg har vært redd for at jeg ikke skal få muligheten til å ta “farvel”, for tenk om jeg ikke har fått frem hvilken betydning personen(e) har for meg? Men når jeg tenker meg om så er ikke “farvel” et øyeblikk, men det er måten vi behandler våre kjære på igjennom livet. Alle minner og opplevelser vi deler, alle de øyeblikkene man uttrykker kjærlighet til hverandre, det er av så mye større betydning enn muligheten til å ta “farvel”.

Jeg synes det er en fin påminnelse om at vi ikke må glemme å sette pris på de vi har rundt oss, besøke dem, ringe til dem og fortelle hvor mye de betyr for oss. Vi må ta vare på hverandre mens vi er «her», for da kan vi også legge fra oss følelsen av at det en gang kan være for sent. Livet er NÅ, omfavn det og spre din kjærlighet.

Malin rysstad

Malin Ali

Malin skriver om mellommenneskelige relasjoner. Hun er opptatt av likeverd og forståelse på tvers av kulturer, etnisitet og sosioøkonomisk status. På bunn er vi alle mennesker og vi må ta vare på hverandre, vise tålmod, omsorg og kjærlighet.

Flere innlegg fra Malin Ali

Relaterte saker