4. apr 2019 Psykobloggen

HVA ER EMOSJONELLE SUNNE FORHOLD?

Hva er emosjonelle sunne forhold? Og hvordan kan du få mer av det?

Adult apparel bright 795786

Det handler jo om flere ting. Det handler også om å ha et sunt emosjonelt forhold til deg selv. Er du flink til å ta vare på deg selv? Viser du deg selv selv-kjærlighet, selv-aksept selv-aksept hver dag? Hva er egentlig selv-kjærlighet?

Både kommunikasjon, respekt, sunne grenser, hvordan dere behandler hverandre, om du føler deg elsket har mye å si på dine forhold. Om det er forhold med venner, familie eller partner.

Et dårlig forhold kan skape mye stress, angst, depresjon, traumer, sorg, sinne, dårlig kommunikasjon, undertrykte følelser og så mye mer. Om det er med kjæreste, familie eller venner. Derfor så er det så viktig å heale dette. Kjenne etter i din magefølelse og intuisjon hva som er riktig for deg. Om du tar vare på deg selv. Og hvem du faktisk ønsker i livet ditt. Og hva er du villig til å akseptere.

Det handler om å gjøre kjærligheten enda sterkere til deg selv, men også mellom deg, en partner, venner eller familie.

Et sunt emosjonelt forhold til deg selv:

Det starter alltid med deg selv først. Dette er også fra egen erfaring. Om du behandler deg selv dårlig, søker bekreftelse hele tiden uten for deg selv, så vise du lite selv-kjærlighet for deg selv.

Dette igjen gjør at du tiltrekker deg også visse typer mennesker, som kanskje også ser dette. Og dette kan være personer det ikke alltid er så bra å ha rundt seg, som manipulerende mennesker. De er rett og slett på utkikk etter empatiske personer med dårlig selvfølelse og selvtillit.

Om du da begynner å slutte å søke bekreftelse utenfor deg selv hele tiden, og kanskje også slutter å “people please” så vil du kunne tiltrekke deg bedre mennesker. For det viser at du handler med integritet, selv-respekt og selv-kjærlighet. Og det er tiltrekkende for mennesker som tenker det samme. Enkelt og greit.

Tankens kraft har så mye å si. Det du tenker på og fokuserer på, det blir det også mer av. Enkelt og greit ja. Men ikke alltid så enkelt i virkeligheten. Men det går an å trene det opp.

Få også den unike gratis gledes meditasjonen som har forandret hele livet mitt, både når det gjelder angst og forhold. Når du får denne unike gledes meditasjonen så blir du også en del av vårt fine fellesskap og familie. Du kan få denne unike gratis meditasjonen her.

Les gjerne også enda mer om dette på min blogg

Nina yoga

Nina Lundgård

Jeg hjelper andre å selv-heale etter narsissistisk misbruk, psykisk vold og fra angst. Og også få mer klarhet rundt manipulerende mennesker. Jeg deler og hjelper fra egen erfaring ut av alt dette. Transformer livet ditt og få livsglede, og finn din mening i livet. Jeg er LivsGlede Coach, Blogger, Yogi og YouTuber. Les mer på bloggen hennes.

Flere innlegg fra Nina Lundgård