24. mar 2020 Psykobloggen

Hvordan har du det?

Colourbox38634528

Det er mange som opplever at hverdagen har blitt ekstra vanskelig i denne tiden. Mange som har mistet muligheten til å gå til sin faste psykolog, behandlingstimer blir avlyst og satt på vent, som igjen gjør at mange blir stående uten sitt nødvendige støtteapparat.

Det er en grunn for at mennesker går til psykolog, og vi må huske at den grunnen forsvinner ikke selv om verden er i en krise. Det er heldigvis mye alternativ behandling av ulike hjelpetelefoner og videokonsultasjoner, men hvis du som har det vanskelig ikke benytter deg av de ulike tilbudene, håper jeg likevel du velger å dele tankene og følelsene dine med noen.

Ingen skal være alene om det som et vanskelig, vit at det er mange som bryr seg om deg. Vi som ikke er utdannet psykolog kan ikke tilby timer med terapi, men vi kan tilby en god samtale.

Derfor oppfordrer jeg alle til å ta seg tid til å
være der for andre. Kjente, bekjente eller ukjente. Vi kan ikke være fysisk tilstede hos hverandre, vi kan ikke besøke vår familie eller våre venner, men vi kan ta en telefon eller sende en melding.

Hvis noen har det vanskelig og ønsker noen å snakke med så er JEG her, DU er her, vi er ALLE her for hverandre.

Ikke sant?

Malin rysstad

Malin Ali

Malin skriver om mellommenneskelige relasjoner. Hun er opptatt av likeverd og forståelse på tvers av kulturer, etnisitet og sosioøkonomisk status. På bunn er vi alle mennesker og vi må ta vare på hverandre, vise tålmod, omsorg og kjærlighet.

Flere innlegg fra Malin Ali

Relaterte saker