2. jan 2019 Psykobloggen

Nytt år!

Hvorfor er det viktig å slutte å være en «people pleaser» i det nye året?

Fullsizeoutput efa size large

Det å være en «people pleaser» er utrolig slitsomt. Både for deg, men det kan også være for de rundt deg. Da snakker jeg om de folka du ønsker å ha rundt deg.

Et klassisk eksempel på et dårlig forhold er at du skal hele tiden «please» den andre. Det kan være med kjæresten, venner, familie eller på jobben.

Du gjør alt for å bli «likt» og for å få oppmerksomhet. Det tar mye energi. Du bryter deg selv ned. Og kan utvikles til angst og depresjon.

Les enda mer om dette under og begynn å tenke at i det nye året så skal du jobbe med dette. Lek med tanken om å stå opp for deg selv og ikke søke bekreftelse fra utsiden. Men jobbe med å godta og elske deg selv akkurat som du er, selv om du ikke skulle få den positive bekreftelsen fra utsiden.

Jeg har også laget en unik glede og kjærlighets meditasjon til deg, helt gratis. Den er i audio, så du kan fint ligge å høre på denne å slappe helt av. Kom i bunnen av hvorfor du hele tiden skal «people please», og heal årsaken til det og til din angst. Du finner denne fine meditasjonen her.

Les mange fine tips i dette innlegget med en gratis deilig meditasjon.

God lesing fine deg ❤️

 

Les enda mer om dette  på bloggen min her.

Jeg er utdannet NLP Coach og Spirituell blogger.

Nina yoga

Nina Lundgård

Bli inspirert til å bli din beste utgaven av deg selv. Nina er Yin og Vinyasa yogalærer. Hun deler om personlig utvikling, sunne forhold, sunn mat, skape glede og magi i livet. Og om stressmestring. Egne yoga kurs, og vært Yogainstruktør på Sats, og har timer fast på treningssenter. Les mer på bloggen hennes.

Flere innlegg fra Nina Lundgård