30. jun 2020 Psykobloggen

Stole på at folk vil være med deg

Colourbox31049593

Jeg har aldri vært så flink med venner, men har fått meg en gjeng jeg er med etter jeg begynte på universitet. Problemet er at jeg ikke klarer å stole på at folk faktisk vil henge med meg. Føler at folk bare lar meg være med, ikke at de faktisk vil ha meg der. Nå som det er sommerferie er jeg hjemme og skulle ønske jeg kunne vært mer sosial. Får snapper hvor de andre finner på ting, men jeg har bare jobb, jobb og atter jobb.

Har blitt kjent med noen nye folk takket være Sidmedord.no, men tørr ikke spørre om noen av de vil finne på noe selv om jeg gjerne vil rekke å møte de flere ganger før jeg skal tilbake til skolen. Føler meg dessuten altfor kjedelig. Hadde vært fint å ha venner her hjemme også. Hvis jeg ikke snart lærer meg å stole på at folk vil være med meg, så kommer jeg til å skyve vekk alle og bli mer ensom enn noensinne. Har noen tips til hvordan jeg skal klare å stole på at folk vil være med meg?

Ønsker du å bidra til Psykobloggens sommerkampanje #psyktsommer2020? Send mail til psykobloggen@mentalhelse.no. Du kan være anonym og du har full rett til å få din tekst slettet om du i etterkant skulle angre. På forhånd takk.

Nyttige linker:

Råd mot isolasjon og ensomhet
Hvordan få venner i voksen alder
Slike takler du ensomheten
Mental Helse Svartjenestene

Anonym

Flere innlegg fra Anonym

Relaterte saker