2. apr 2020 Psykobloggen

Tar du deg tid til å kjenne på takknemlighet?

#ordmotkorona #koronahåp

White flowers in bloom 2101187

Stopper du opp i hverdagen og kjenner på livets små, viktige gleder?

Det kan være å nyte en kopp kaffe på morgenen, et hyggelig besøk, en god samtale, et godt måltid, en klem eller bare et smil fra en forbipasserende.

Hver dag inneholder så mange gode øyeblikk, vi må bare ta oss tid til å stoppe opp og kjenne etter på det som gjør oss glad.

Det er mange fordeler med å konsentrere seg om livet her og nå. Man slipper bekymringer og man blir bedre på å legge merke til de små gledene i hverdagen.

Vi må minne hverandre på å gripe fatt i det som virkelig har betydning i livet, og la resten være. Å ha dårligere dager er en del av livet for alle, men når de kommer er det viktig og huske på alt som er positivt og bra ellers i livene våre.

Vi må sette av noen minutter i hverdagen til å kjenne etter, sette pris på det vi har og på dagene vi får. Vi må være bevisst på hva vi velger å bruke tiden vår på, og da alltid velge å fylle dagene med det som gir oss glede!

(Ønsker du å dele hvordan du har det om dagen? Send ditt bidrag til psykobloggen@mentalhelse.no. Skriv «koronahåp» i emnelinjen.

Vi tar også i mot dikt og tegninger. Tegninger må være i 4:4 format og i en oppløsning på minst 1080 × 1080 piksler.
#koronahåp #ordmotkorona
)

Malin rysstad

Malin Ali

Malin skriver om mellommenneskelige relasjoner. Hun er opptatt av likeverd og forståelse på tvers av kulturer, etnisitet og sosioøkonomisk status. På bunn er vi alle mennesker og vi må ta vare på hverandre, vise tålmod, omsorg og kjærlighet.

Flere innlegg fra Malin Ali

Relaterte saker