4. jul 2011 Sinn og samfunn

God sommerlesing

Denne uken kommer det siste nummeret av Sinn & Samfunn ut. Magasinet, som er Mental Helses eget blad, byr på god og informativ sommerlesning.

Sommerlesning sinn samfunn size large
Aktuelle saker om psykisk helse fra Sinn & Samfunn hører med om sommeren -  enten det er med på stranda, eller som påfyll i regnværet, sier redaktør Birgitte Finne Høifødt.

- I dette nummeret av Sinn & Samfunn går vi i takt med tema for Verdensdagen for psykisk helse 2011: Unge på vei – utdanning, arbeid og psykisk helse, kan redaktør Birgitte Finne Høifødt fortelle.

Årets kampanje har som mål å bidra til økt kunnskap om forebyggende og helsefremmende tiltak, slik at flere unge fullfører utdanning og kommer seg inn på arbeidsmarkedet.

Profil: Torbjørn Røe Isaksen

I Sinn & Samfunn kan du lese om en ung mann som med det rette kan kalles ung og lovende, stortingsrepresentant Torbjørn Røe Isaksen.

Forside medium

Torbjørn Røe Isaksen (32), høyremannen fra Telemark, sitter i arbeids- og sosialkomiteen, og har naturlig nok et spesielt engasjement innen det som handler om arbeid og trygd. Han synes det er bekymringsfullt at antallet unge som blir uføre er økende.

-  Verdensdagen for psykisk helse er bra, og en viktig dag å markere. Men det holder ikke med en dag. Vi må tenke på dette hver eneste dag, sier han til Sinn & Samfunn.

Formidler de gode historiene

Redaktøren forteller at Sinn & Samfunn bringer aktuelle saker om psykisk helse på dagsorden. Oppløftende er det å lese om Tone Bru, 19-åringen fra Våler i Hedmark. Gjennom et unikt NAV-samarbeid fikk hun hjelp og tilrettelegging til å komme seg ut i arbeidspraksis og gleder seg til å gå på jobb hver dag. -

I tillegg til de gode historiene og eksempler på spennende prosjekter rundt i Norges land, har Sinn & Samfunn faste spalter med nytt fra organisasjonen, politisk lesestoff og selvfølgelig underholdning i form av tegneserier og kryssord.

Klikk her hvis du ønsker å abonnere på bladet.

Flere saker fra Sinn og samfunn