Hjelpetelefonen
116 123

Bilde1

Sabina Majaliwa

Sabina Majaliwa, er 19 år og går på videregående skole. Hun drømmer om å bli skuespiller og psykolog, men hun er også en av Norges aller største TikTokere med nesten 600.000 følgere. Sabina hadde en video i begynnelsen av 2019 som gikk totalt viralt og fikk over 20 mill views! Sabina bruker sin TikTok-konto blant annet til å sette fokus på psykisk helse og på kulturelle ulikheter.

Helt siden hun var liten, har hun hatt lyst til å hjelpe andre. Psykisk helse har vært en viktig sak for henne, og hun har sett tabu rundt psykisk helse gjør med folk.
Sabina sier at det er på tide å bryte den stillheten, og at vi ikke har flere å miste. Hun sier at gjennom kunnskap kan mange barn og unge (til og med voksne) lære mye rundt det og kjenne på følelsen på at de ikke er «alene.» Det er ingen som skal gå gjennom vonde tider alene, og ingen skal føle på skam fordi de sliter med noe de ikke kan noe for! Hun har selv masse erfaringer, og vet hvordan det er å gå gjennom mørke «tider» Hun sier; Jeg vet hvordan det er å føle seg alene og misforstått, og håper jeg kan være der for de som trenger meg og gjøre dagen deres bedre.

Se alle nyhetene fra Hjelpetelefonen Nyheter fra Hjelpetelefonen