Hjelpetelefonen
116 123

Kil 5369 fullsize

Solveig Kloppen

Solveig er for mange kjent som en folkekjær programleder for ulike program i både TV og radio. Alltid like sprudlende og blid har hun ledet oss igjennom alt fra prisutdelinger til talentkonkurranser, underholdningsprogram og ulike arrangementer.
I 2017 fikk Solveig livet sitt snudd på hodet. I løpet av kort tids mellomrom, mistet hun først sin mor og deretter sin søster.

På samme tidspunkt var hun i gang med innspillingen av dokumentarserien «Det jeg ikke fikk sagt». Serien skulle ta for seg døden og hvordan vi forholder oss til den. Da familietragedien rammet midt under produksjonen, måtte prosjektet settes på vent. Deretter ble programmet ganske annerledes enn først antatt: Solveig Kloppen valgte å dele sin egen historie.
Hun var åpen om sorgen og viste en sårbarhet og profesjonalitet om et vanskelig tema, nemlig døden. Serien ble veldig godt tatt imot og Solveig har fått mye beundring for sin åpenhet.

Jeg skulle ønske det var like lett og like vanlig å snakke om at man har det vanskelig, som at man har vondt i en visdomstann eller en storetå. Mental Helse Hjelpetelefonen gjør en utrolig viktig jobb i så måte, derfor er jeg en av deres ambassadører. Solveig Kloppen.

Se alle nyhetene fra Hjelpetelefonen Nyheter fra Hjelpetelefonen