Mental Helse Oslo

Mental Helse Oslo er et av fylkeslagene i Mental Helse. Vi har fine lokaler i sentrum av byen. Vi er et litt annerledes fylkeslag i og med at vi ikke har så mange lokallag. Aktiviteter er derfor tilknyttet fylkeslaget direkte. Dersom du ønsker å bidra i forhold til aktiviteter ta gjerne kontakt med oss.

E-post: oslo@mentalhelse.no

Kontakt

Mental Helse Oslo
Arbeidersamfunnets plass 1
0181 Oslo
oslo@mentalhelse.no
Leder: Umar Ashraf
Kontakttelefon: Aina Kaupang 40039492

Org.nr:
979 925 220
Kontonr:
7877 08 33549

Organisasjonsrådgiver:
Aina Kaupang
aina@mentalhelse.no
Tlf: 400 39 492

Eli og joanna
27. aug 2020 Oslo

Språktur rundt Sognsvann

Det kreves ingen forkunnskaper, kom med godt humør. Vi går turstien rundt idylliske Sognsvann sammen. I denne annerledestiden er det ekstra viktig med fysisk aktivitet, naturopplevelser og felleskap, og vi håper du vil slå følge med oss.

Fototur
27. aug 2020 Oslo

Fototur

Da er det klart for en ny fototur, håper du vil bli med!

En mann som går med metalldetektor på stranda i solnedgangen
7. aug 2020 Oslo

Blir du med å lete etter gull?

Metalldetektor gir glede og ro i kroppen, sier vår frivillig Nick Evans.
Nå inviterer han til treff hvor vi skal finne mynter som vi har gjemt på stedet, og garantert få til et hyggelig samvær. Vi skal lære oss å bruke metalldetektor, hvilke regler som gjelder i Norge. Vi gjennomfører også en morsom konkurranse sånn at det blir hyggelig for alle.

Bena til en mann som søker på gresset med en metalldetektor
25. jun 2020 Oslo

Oslo går for gull!

Mental Helse Oslo har nå gått til anskaffelse av to metalldetektorer. Ut over høsten vil det bli satt opp flere helgekurs hvor medlemmer kan lære seg å betjene disse. Målet er at interessen skal få fotfeste nok til å danne grupper som vil reise litt rundt for å finne skatter.

Bålpanne med flammer på Sognsvann
10. jun 2020 Oslo

#Spør mer rundt bålet med turmat fra hele verden

Det er mye god psykisk helse i tur. Det er god psykisk helse i turmat. Rundt et bål snakker man om så mangt, og derfor inviterer Mental Helse Oslo til Verdensdagsarrangement med “Turmat fra hele verden” på Sognsvann 4.oktober. Her vil vi dele ut smaksprøver på turmat inspirert av Persia og ikke minst verdens beste bålkaffe. Temaet på Verdensdagen er “Spør mer”

Lilla blomster med grønn bakgrunn. Teksten "Fototur rundt Sognsvann" og logoen til Mental Helse
28. mai 2020 Oslo

Fototur på Sognsvann

Nå har du mulighet til å kombinere frisk luft og fototips! Ta med mobilen og bli med på tur

Språktur på sognsvann
18. mai 2020 Oslo

Språktur rundt Sognsvann

Det kreves ingen forkunnskaper, kom med godt humør. Vi går turstien rundt idylliske Sognsvann sammen. I denne annerledestiden er det ekstra viktig med fysisk aktivitet, naturopplevelser og felleskap, og vi håper du vil slå følge med oss.

Bilde av en gruppe mennesker sittende i kinooppsett foran et panel. Stort møte
11. feb 2020 Oslo

Sakspapirer til årsmøtet 3.september

Mental Helse Oslo avholder årsmøte 3.september. kl. 17. hos Thon Hotel Conference i Universitetsgaten 17.00 Etter årsmøtet er det sensommer fest!

På denne siden finner du sakspapirene til møtet, vi har ikke anledning til å sende dem i posten. Alle sakspapirer ligger ute på denne siden fra 20.august. Vi kan også sende på e-post til de påmeldte.

Radioprogramleiar, komikar og skodespelar Bjarte Tjøstheim . Står med åpen munn og lukkede øye.
10. feb 2020 Oslo

Vil du bli med på teater?

Mental Helse Oslo er sponset av Kavli billettfond med ti billetter til “Det går betre no” på Rommen teater 27.februar. Omtalenav stykket er slik; "Korleis kan ein leve av å vere komikar og utlevere seg sjølv – når ein inst inne er engsteleg av natur? Radioprogramleiar, komikar og skodespelar Bjarte Tjøstheim teaterdebuterer med ei personleg og sjølvironisk framsyning om å leve med frykt for det aller meste.

Bildet av gavekortene. Tekst: Gavekort StenaCruise t/r Oslo-Fredrikshavn
10. feb 2020 Oslo

Vil du ha gavekort til Fredrikshavn?

Mental Helse Oslo har fått gratisbilletter til Stena Cruise fra FFO Oslo. Medlemmer kan også invitere med venner, familie og ledsagere.

Jesperud aktivitetshus, det røde huset i skogen
7. feb 2020 Oslo

Stovner inviterer til årsmøte

Mental Helse Stovner inviterer medlemmer til lokallagets årsmøte tirsdag 18.februar kl. 17.00. Møtet finner sted på Mental Helse Stovners treffsted Jesperud Aktivitetshus på Fossumberget. Også omtalt som det røde huset i skogen.

Åtte personer samlet rundt den nye rull-up'n som har teksten "Alle har en psykisk helse" og logoen til Mental Helse. Bakgrunnsfoto er mennesker som ser på en vakker solnedgang i varme farger.
5. feb 2020 Oslo

Kinderegg i Oslo; roll-up, hygge og faste treff for brukermedvirkere

Mental Helses brukerrepresentanter ble i går overrasket på treff. Mental Helse banken på og overrakk ny roll-up som en premie etter at fylkeslaget hadde vunnet i forbindelse med publiseringen av julekalenderen i desember. Dette gledet brukerrepresentantene som satte seg ned og besluttet at disse treffene vil vi ha fast!