En spesiell førjulsdag


Fredag 8. desember åpnet Jeanette, Wanja og Heidi opp frisørsalongen på Landsbyporten for gratis klipp til rusavhengige og trengende. Midt i førjulstida satte de av en hel dag og tok i mot påmeldte som kom for en klipp og litt velvære. Det gjør noe med oss å kunne bidra sier Wanja Helen Frøseng som hadde gledet seg til denne dagen. Det gir en god følelse og kunne gi noe til noen som virkelig trenger det. I tillegg til klipp byr vi også på julekos og overraskelser. Vår gode nabo Skin Tonic bidro med litt produkter og de som ønsket kunne også få lagt sminke.
Det var 24 påmeldte til dagen, og det er vi veldig godt fornøyd med sier Jeanette.
Påmeldingen har vært et samarbeid med Mental helse Land/Etnedal. De har bidratt med skyss for kundene denne dagen. Det er første gangen vi har gjort noe sånn, men og det gir en veldig god følelse og kunne bidra. Alle trenger å føle seg fin og fortjener litt velvære før jul.

Vi ønsker å gi litt noen som trenger det, og dette er en fin måte oss som er frisører å kunne glede noen før jul.

Det er lett å bli inspirert når andre lokalt lager gratis julemat på juleaften og ser hvordan mange bidrar, så dette er vårt bidrag i førjulstida, sier frisørene hos Frisøren på Landsbyporten på Dokka.