Ledersamling på Hamar 3. – 5. november 2023

Vi ankom på fredag i et forferdelig vær, men ble varmt mottatt av fylkesstyre i resepsjonen på Scandic Hotel Hamar. Etter en bli-kjent runde, var det tid for innsjekk før middagen ble servert.

På lørdag startet vi opp med at landsleder Ole-Marius Minde Johansen orienterte om Den Nye Frivilligheten, og etterpå var det et lite gruppearbeid rundt temaet.
Etterpå kom organisasjonsrådgiver Sølvi Hagen og snakket om viktigheten av studiearbeid i lokallagene. Også denne runden ble avsluttet med et gruppearbeid.
Etter lunsj ble det informert om årets verve-kampanje, og Sølvi orienterte om bruken av Microsoft Forms, for å lage skjemaer.
Dagen rundes av med underholdning av Linda Sønsterbye, som forteller historien om sitt liv akkompagnert av hennes egen musikk. Det ble en sterk opplevelse… litt for sterk for mange av de som var tilstede. Det var en del som måtte forlate rommet fordi det som ble fortalt på scenen, rippet opp i altfor vonde minner for enkelte.

Søndagen starter med temaet lokallagssatsning med etterfølgende gruppearbeid. Utover formiddagen var programmet litt løsere sammensatt, med blant annet quiz. vi tok farvel med Sølvi, som går av som organisasjonsrådgiver ved årsskiftet.
Fylkesstyret hadde en liten overraskelse på lur, før vi gikk til lunsj. Det var kjøpt inn blomster til alle som hadde deltatt på ledersamlingen, noe som ble satt stor pris på.
Så var det tid for lunsj, før vi dro hjem.