Mental Helse Sørum

Om Mental Helse Sørum:
Mental Helse Sørum er et lokallag som er tilknyttet organisasjonen Mental Helse. Vi har treffsted/lokale i kjelleren på servicesenteret for eldre på Sørumsand, hver fredag fra kl. 12 til 15, og medlemsmøter første mandag i hver måned på samme sted, men da oppe i første etg. Vi arrangerer turer og kulturelle utflukter for medlemmene, og har innslag som foredrag, spillkvelder, matservering og annen underholdning. Medlemmer har også muligheten til å delta på ulike kurs. De som vurderer å melde seg inn, er hjertelig velkomne til å avlegge oss et uforpliktende besøk for å hilse på! Mental Helse er en medlemsorganisasjon for alle mennesker med psykiske helseproblemer, pårørende og andre interesserte. Gjennom politisk påvirkningsarbeid, folkeopplysning og formidling av brukererfaring, jobber vi for økt åpenhet, bedre forebygging og behandling av psykiske helseproblemer.

Føler du at hverdagen av og til blir grå og ensom? Sliter du kanskje med noe psykisk, eller er pårørende til noen som gjør det? Har du behov for sosialt samvær, og et ønske om å ha noen å finne på noe meningsfullt og hyggelig sammen med? Da er vår forening noe for deg! Vi er en fin gjeng som består av mennesker i ulike aldersgrupper, og som ønsker oss nettopp DEG med på laget. Du er hjertelig velkommen som medlem av vår forening! Det er ingen møteplikt på noen av våre aktiviteter. Du bestemmer selv hva du ønsker å delta på.
Vi ønsker oss flere medlemmer, og jobber for tiden aktivt med å utvikle foreningen videre i positiv retning. Covid 19-situasjonen har satt noen begrensninger for oss i den senere tid, men satser på at dette vil gå seg til i takt med at pandemien slipper taket.
Det er enkelt å melde seg inn i Mental Helse Sørum. Ta kontakt med oss på mail, sms eller telefon, og gi oss ditt navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og epostadresse, så er du innmeldt. Vår kontaktinfo finner du på denne siden. Hovedmedlemsskap koster kr. 200,- pr. år, og husstandsmedlemskap koster kr. 100,- pr. år. Du kan også melde deg inn ved å registrere deg på denne siden: Bli medlem
Mental Helse Sørum dekker en stor del av utgiftene i forbindelse med våre aktiviteter, som for eksempel inngangsbilletter, mat og drikke.
Foreningen har også en egen, skjermet Facebook-gruppe som kun kan leses av de som er medlemmer av gruppen. Der legger vi ut informasjon, bilder og andre aktuelle ting.

Har du spørsmål om medlemskap eller noe annet, så må du ikke nøle med å ta kontakt. :)

Styret

Leder:
Hilde H. Løken
Tlf: 47303571
E-post: sorum@mentalhelse.no

Nestleder
Liz Therese Pedersen
Tlf: 92811227
Epost: sorum@mentalhelse.no

Sekretær:
Hilde H. Løken
Tlf: 47303571
E-post: sorum@mentalhelse.no

Kasserer:
Linda M. Berntsen
Tlf: 98098520
E-post: sorum@mentalhelse.no

Styremedlem:
Helene Andrea Brustad
Tlf: 91329098

Kontakt

Mental Helse Sørum:
Hilde H. Løken
Tlf: 47303571
E-post: sorum@mentalhelse.no

Organisasjonsrådgiver:
Jonas Ørnes Andersen
Tlf: 929 76 395
E-post: jonas@mentalhelse.no