Mental Helse Stordal

Mental Helse Stordal blei etablert 9. november 2006, og er eit lokallag i Mental Helse Møre og Romsdal. Stordal er ein tettstad i Fjord kommune som blei etablert 1. januar 2020 då kommunane Stordal og Norddal blei slått saman. Valldal er kommunesenter. Fjord kommune strekker seg over 1.146,15 km², og er minste kommunen i fylket med ca 2.600 innbyggarar.

12. november

Mental Helse Stordal

Medlemsmøte med tema:
2. tysdagen i månaden kl 19.00 – 21.00 på frivilligsentralen. Kl 18.00 – 20.00 når sommartida sluttar.

Styremøte:
Siste torsdagen i månaden frå kl 09.00 – 12.00 på frivilligsentralen.

Aktivitetar:
Vi organiserer turar, opera-, konsert- og kinobesøk, bowling, grillfest, julebord, kurs, markering av Verdensdagen, bading i varmt vatn m.m. Som oftast har vi minst ein aktivitet pr veke. Framfor kvar aktivtet får alle medlemmene sms om aktiviteten. Elles finn du omtale av aktivitetane våre under kalender på nettsida vår.

Styret

Leiar/sekretær/studieleiar:
Anna Margrethe Drægebø Moe
Kasserar:
Jorunn Vestre
Styremedlemmer:
Bjørg Hjelmseth
Torill Sandvik
Varamedlemmer:
Else Pedersen
Marit Abelvik

Kontakt

Leiar:
Anna Margrethe Drægebø Moe
6250 Stordal
Mob: 970 01 493
E-post: Stordal@mentalhelse.no

Konto:
3910 30 38646
Org.nr.:
896 128 132

Organisasjonsrådgiver:
Sølvi Hagen
soh@mentalhelse.no
+ 47 976 86 279

Filer

Appelsinrasten
28. okt 2020 Stordal

Mot Romsdal i solglytt

Etter ruskever kjem det alltid likare ver. På måndagen, turdagen vår, kom varmen tilbake og spanderte på oss heile tretten lune strekar på den raude skalaen.

Øvingar
16. okt 2020 Stordal

Gode treningstips

På medlemsmøtet i oktober, det første etter nedstenginga av samfunnet 12. mars, hadde vi besøk av fysioterapeut Marte Helseth Hansen. Ho gav oss viktig kunnskap og øvingar for å ta vare på helsa.

Ved Solnørelva
15. okt 2020 Stordal

På jakt etter sola

Då Vårherre plasserte fjella i Stordal, la han dei i feil retning. Så når hausten sig på, legg vi turar dit sola er.

Framtidsfullmakt.
8. okt 2020 Stordal

Framtidsfullmakt

Dersom ein kjem i ein situasjon der ein ikkje lenger greier å ta vare på interessene sine, kan det vere viktig å ha ei såkalla framtidsfullmakt. Mental Helse Stordal oppfordrar Fjord kommune om å invitere til møte om temaet.

Nokre av gjengen
7. okt 2020 Stordal

Mektig og vilt

Når hausten har teke godt tak, vert det stille i travle Geiranger. Vi valde å innta bygda og oppleve litt av den mektige og ville naturen i fred og ro.

På gjerdet
3. okt 2020 Stordal

Bladfyken og oss

Vel nede på køyrevegen etter turen i det fine fjellområdet på Kilsti, foreviga journalist Alfred i Storfjordnytt oss.

Haust
30. sep 2020 Stordal

Kilsti - ei perle

Men varsam hand har Vårherre farga penselen med raudgule tonar i fargepaletten og drege han nennsamt over landskapet i samstemt harmoni. Nokre bjørker speglar seg i vatnet; beundrar stolt si fargerike haustkappe. Furuene kler seg ikkje om; dei vil ha si grøne heilårskåpe. Fuglane har flytta.

Helsesista og ungdomsrådet.
30. sep 2020 Stordal

Blid dame med alvorleg bodskap

Verdensdagen for psykisk helse vart markert 22. september på Martin Linge-huset. Journalist Mathilde L. Vinje i Storfjordnytt skreiv om arrangementet og tok bilde. Her kan du lese artikkelen som stod i Storfjordnytt.

Elva-Pe
23. sep 2020 Stordal

Triveleg vandring på Sjøholt

17 varme grader og kastevind inn fjorden med litt duskregn av og til. Flott haustdag for vandring på Sjøholt med utgangspunkt frå kyrkja og vidare forbi Kråa.

Langsætrane
20. sep 2020 Stordal

Aktivitsplan for september og oktober

Covid-19 har lagt ein dempar på aktivitetane våre. Men vi vil ha utandørs aktivitetar så langt veret er nokolunde lageleg. Desse aktivitetar vert på måndagane.

Smykkekjøp
19. sep 2020 Stordal

Lom – rik på opplevingar

Når ein først er i området, er Lom verd ein stogg. Rusle rundt, sjå på landskapet og bygningar, smake på kulturen. Ei vakker bygd i eit spennande område med tilbod til folk i alle aldrar med ulike interesser.

Ved fangsten.
18. sep 2020 Stordal

Tytebæret oppaa tuva voks utav ei liti von

Klart vi må på bærskogstur. Jakte på dei raude bæra som lyser mot oss frå grøne lynget, sanke av naturens rike gåver, høyre lyden av bær som trillar friskt i bøtta. Ein tradisjon.