40 årsfest
8. jan 2020 Mental Helse Akershus

Jubileumsmarkering

Mental Helse Akershus 40 år

I år fyller MHA 40 år. Og det ble markert med jubelum/ julebord lørdag 7/12-19 på Olavsgaard hotell i Skedsmo.

Det ble overveldene 92 påmeldte og 90 personer møtte opp. Av disse 90, var vi så heldig av å få besøk av Wenche Stensrud leder av KUPP og Barbro Aas, organisasjonsrådgiver.

Kvelden startet med en alkoholfri velkomstdrikk. Fungerende leder, Lene Brobakken holdt velkomsttale. Ønsker velkommen og kom med praktisk info. Så tok kveldens toastmaster Marianne Lindal, leder i MH Gjerdrum over roret. Hun ledet oss igjennom den fine kvelden. Med masse morsomme historier. Meny var julematbuffe. Med blandt annet ribbe, pinnekjøtt og fisk. og gode desserter. Styremedlem Gunnar Singstad holdt kveldens hovedtale med Akershus sin historie igjennom år. Han nevnte alle lederne som har vært i 40 år og fortalte noen artige ting som har skjedd oppigjennom tidene.

Kveldens underholdning var Fred Henry Olsen med band. De spilte en god stund med mange gamle rockelåter som ristet godt i dansefoten.

Det ble også to innslag av 2 medlemmer som var tilstede. Mot slutten av kvelden holdt fungerende leder en takketale til sittende styre. Der hun takket de andre for den gode jobben de har gjordt i år og gav hele sittende styret en blomst hver. Vi avsluttet kvelden med loddtrekning. Kasserer Ingrid Weflen hadde som vanlig handlet inn masse fine gaver. Gavene var som alltid veldig populære. Alle som kom fikk også en gave. En drikkeflaske med merke “Mental helse Akershus 40 år” i sølv.

Styret i MHA håper at alle som var til stede hadde en hyggelig kveld.

Flere saker fra Mental Helse Akershus