Abdurrehman
15. okt 2021 Mental Helse Viken

Viken representert på Verdensdagen

Lillestrøm kommune hadde 14. oktober et stort arrangement i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse. Mental Helse Viken og Mental Helse Lillestrøm var blant appellantene og sto på stand. Årets tema for Verdensdagen var «livet under og etter pandemien», og Abdurrehman Khan fra fylkesstyret i Mental Helse Viken hadde et klart budskap i sin tale: Det må satses mer på psykisk helse.

Lillestrøm kommune som arrangerte markeringen, hadde samlet en rekke organisasjoner og folk til å være med på markeringen. Vi fikk høre appell fra varaordføreren, Røde Kors Ungdom, Sognepresten, Arbeidspartiet, Rødt, Miljøpartiet De Grønne – og ikke minst Mental Helse Viken. Kulturskolen stod for underholdningsinnslag, og vi fikk høre musikk fra blant annet Tennbø, Motorhavari og Daniel Berg Hansen. Det var en fin markering av et særdeles viktig tema.

Mental Helse Viken er takknemlig for å kunne være bidragsyter på Verdensdagen for Psykisk Helse sammen med Lillestrøm kommune. Vi setter også pris på at kommunen setter søkelys på en så viktig tematikk som psykisk helse, og ser frem til videre godt samarbeid. Takk for en fin markering!

Flere saker fra Mental Helse Viken