Christmas card g5daa2c686 1920
2. nov 2021 Mental Helse Viken

Julebord 2021

Mental Helse Viken inviterer alle medlemmer til Julebord på Olavsgaard Hotell :mandag 13. desember

Hei!

Vi inviterer herved alle lokallagene i Viken til julebord mandag 13.desember på Olavsgaard hotell med mulighet for overnatting. De som ønsker kan også tidligere samme dag delta på kurs i årsmøteforberdelser.

Hvert lokallag velger selv hvordan dere organiserer transport (evt samkjøring) og om dere velger å dekke egenandelen eller deler av den for medlemmene.
Det er en veldig gunstig egenandel, men de lokallagene som har dårlig med midler kan søke fylkeslaget om å få dekket egenandelene og transport.

Vi har hatt kort tid på å planlegge arrangementet, dermed kort påmeldingsfrist. Derfor er det viktig at dere hjelper til å sprer denne invitasjonen til alle deres medlemmer på den måten dere har best erfaring med å nå frem, om det er pr post, mail eller sms. Heng opp på møteplasser!
En oppfordring for å nå ut til alle enkelt og raskt er å legge ut invitasjonen på websiden deres og deretter sende en sms med link til siden. Sms kan sendes ut til alle medlemmene samtidig fra lokallagsleder sin Min side. Vet det er flere lokallag som bruker denne effektive måten.
De som trenger veiledning til hvordan å gjennomføre dette kan kontakte Heidi Nora Meisal (mentorkontakt for fylkeslaget) på tlf.47029800, eller organisasjonsrådgiver Jonas Ørnes Andersen.

Vi håper på å se så mange som mulig på julebord etter et par kjipe år med restriksjoner!

Førjulshilsen fra styre i Mental Helse Viken

Flere saker fra Mental Helse Viken