Newpic 4398 jpg 5265023a
22. nov 2019 Mental Helse Vefsna

Frivillighetsprisen 2019

Frivillighetsprisen er en hederspris som deles ut hvert år den femte desember, til frivillige som har gjort en enorm frivillig innsats. I år er det seks finalister, og en av disse er Mental Helses egne Per Hansen – Som mottok ildsjelprisen i Mental Helse nå i vår!

Per Hansen, Per i havet, Julenissen, kjært barn har mange navn. Per har vært frivillig i over tre tiår, og idag er han fungerende nestleder i Mental Helse Vefsna. Som grøtkokende julenisse, sjåfør på våre bussturer og som et fantastisk medmenneske som brenner for å hjelpe de svakeste i samfunnet, har Per blitt nominert til frivillighetsprisen. Og ikke overraskende er han også en av seks finalister, blant nesten 300 nominerte. Arbeidet han har lagt ned i Mental Helse, og i lokalsamfunnet han er så glad i blir lagt merke til. Hans frivillige arbeid har ført til endringer i tjenestetilbudet i Vefsn kommune, og endret livet til det bedre for svært mange. Med å få realisert Qvales Mestringshus, så har endelig mange som ikke hadde et sted å dra, nå et sted å dra til. Et hus som er åpent alle hverdager, og som også er tilrettelagt for aktivitet i regi av frivillige på ettermiddag, kveld og helg.

30 November

30. November løper fristen ut for avstemmingen som skal være med å avgjøre hvem som vinner årets frivillighetspris. Vi vil med dette oppfordre alle der ute om å stemme på Per. Du finner avstemmingen her

5. Desember

Frivillighetens dag den femte desember feires med brask og bram på Sentralen i Oslo, med frivilligfaglige innlegg og prisutdeling.

Flere saker fra Mental Helse Vefsna

null
16. mai 2019 Vefsna

Gratulerer med dagen!

Dagen er her igjen. “For syttende mai er vi gla i” Nasjonaldagen er over oss igjen. For noen er dette en ekstra fridag. For noen er dette en veldig slitsom dag. For noen er dette bare enda en dag. Og kanskje mest kjent er dagen som dagen man går i tog, spiser pølser og is og er sammen med familien. For meg er familien i fokus denne dagen. Men tankene mine svirrer som de bruker å gjøre, og her kommer litt om hva jeg tenker nasjonaldagen betyr.

null
10. mai 2019 Vefsna

En helt vanlig søndag, også Statministerbesøk da!

Om Statsministerbesøk, en nokså lite hverdagslig greie. Les her for mer om besøket sett fra vår side. Fra første telefon til selve dagen var her. Forberedelsene, gjennomføringen, og et lite irritasjonsmoment. Jeg håper spesielt at dere som er politikere leser hele artikkelen.

null
29. apr 2019 Vefsna

Besøk fra Statministeren

Ja i går ble nyheten sluppet løs. Statsministeren har lagt merke til Mental Helse Vefsna, lagt merke til vår ildsjelprisvinner, og har lagt merke til jobben som er gjort ved Qvales Mestringshus. Så når hun da skulle til Helgeland, så hadde hun lyst til å komme og se hva vi har fått til i Vefsn.

null
31. mar 2019 Vefsna

Frivillighet Norge i Mosjøen!

I januar opprettet Mental Helse Vefsna kontakt med Nancy Herz og Siri Holm Lønseth i Frivillighet Norge. Årsaken var at de sendte ut nyhetsbrev med ønsket om et godt nytt år. Og et stykke nedi nyhetsbrevet sto det at de lette etter steder å holde foredrag i 2019.