Newpic 4398 jpg 5265023a
22. nov 2019 Mental Helse Vefsna

Frivillighetsprisen 2019

Frivillighetsprisen er en hederspris som deles ut hvert år den femte desember, til frivillige som har gjort en enorm frivillig innsats. I år er det seks finalister, og en av disse er Mental Helses egne Per Hansen – Som mottok ildsjelprisen i Mental Helse nå i vår!

Per Hansen, Per i havet, Julenissen, kjært barn har mange navn. Per har vært frivillig i over tre tiår, og idag er han fungerende nestleder i Mental Helse Vefsna. Som grøtkokende julenisse, sjåfør på våre bussturer og som et fantastisk medmenneske som brenner for å hjelpe de svakeste i samfunnet, har Per blitt nominert til frivillighetsprisen. Og ikke overraskende er han også en av seks finalister, blant nesten 300 nominerte. Arbeidet han har lagt ned i Mental Helse, og i lokalsamfunnet han er så glad i blir lagt merke til. Hans frivillige arbeid har ført til endringer i tjenestetilbudet i Vefsn kommune, og endret livet til det bedre for svært mange. Med å få realisert Qvales Mestringshus, så har endelig mange som ikke hadde et sted å dra, nå et sted å dra til. Et hus som er åpent alle hverdager, og som også er tilrettelagt for aktivitet i regi av frivillige på ettermiddag, kveld og helg.

30 November

30. November løper fristen ut for avstemmingen som skal være med å avgjøre hvem som vinner årets frivillighetspris. Vi vil med dette oppfordre alle der ute om å stemme på Per. Du finner avstemmingen her

5. Desember

Frivillighetens dag den femte desember feires med brask og bram på Sentralen i Oslo, med frivilligfaglige innlegg og prisutdeling.

Flere saker fra Mental Helse Vefsna