Img 4824
22. nov 2021 Mental Helse Trøndelag

Miss Universe Norway 2021 fronter Mental Helse

Nora Emilie Nakken som er Miss Universe Norway fronter Mental Helse

Den 14 august 2021, vant Nora Emilie Nakken (23) fra Trondheim Miss Universe Norway. Søndag 12.desember braker det løs i Eilat, Israel, der hun skal representere Norge sammen med 79 andre konkurrerende land. Miss Universe går av stabelen for 70. gang i år og er et stort arrangement med en enorm interesse verden over.

Gjennom sin deltakelse i Miss Universe ønsker hun å fronte Mental Helse som sin hjertesak, et tema hun brenner for og ønsker å øke bevisstheten rund fra denne enorme plattformen med over en halv miliard seere på direkte sendt tv verden over. Nora skriver blant annet på bloggen sin fra miss universe sine sider, at målet hennes er å bruke stemmen sin til å bidra i kampen for å fjerne tabuet rund temaene mental helse og psykiske problemer.

I den forbindelse tok Nora kontakt med Organisasjonsrådgiver Sølvi Hagen som igjen formidlet kontakt til fylkesleder Anna Elise Opheim i Mental Helse Trøndelag og spurte om hun var interessert i et mulig samarbeid. De møttes over en kopp kaffe og tok en prat der et varmt vennskap oppstod, og dermed ble nettopp et godt samarbeid mellom Nora og Mental Helse etablert.

The Bear Buddy

Nora har i tillegg laget en egen non-profit nettbutikk der all inntekt går uavkortet til Mental Helse sitt arbeid. Butikken tilbyr nydelige og morsomme små smykkeanheng formet som en gummi bjørn, med det fengende navnet The Bear Buddy Tanken og beskjeden bak denne lille bjørnen er enkel, bruk den til å rett og slett øve deg på å dele og snakke om, dine innerste tanker og mentale helse.

Helga 19 – 21 november -21 ble det holdt lokallagssamling på erverdige Tingvold hotel i Steinkjer i regi fylkeslaget. En flott bukett med deltagere møtte opp og fikk treffe Nora og hennes fotograf Anders som følger henne på ferden og dokumenterer gjennom bilder og film, alt som skjer på Noras ferd frem til Miss Universe.

Norges vakreste ble født i Trondheim i 1998 og er 23 år gammel. Hun har vert modell siden hun var 14 år og trives veldig godt med dette, noe hun vil fortsette med litt til, men sier i et intervju at hun om noen år nok vil ha tatt en master. Hun har i en bachelor i markedsføringsledelse med fordypning i bedriftsutvikling, i tillegg har hun startet på en bachelor i medievitenskap og tar noen fag i entreprenørskap. Nora er en ung dame med beina godt plantet på jorda og en klar vision om hva hun vil og ønsker. Vi er enormt stolte over å ha Nora med på laget i Mental Helse, det er et privilegium, og for oss er hun uansett hvordan det går i Israel, vår vinner.

Flere saker fra Mental Helse Trøndelag