Vdph logo date 01 cmyk
2. okt 2019 Mental Helse Ytre Namdal

Verdensdagen for psykisk helse - lokale markeringer i Ytre Namdal

Tradisjonen tro, ønsker Mental Helse Nærøy og Vikna å markere Verdensdagen for psykisk helse. I år “slår vi ikke på stortromma” som vi har gjort mange år, men det blir markeringer både i uke 41 0g 42.

På selveste Verdensdagen ønsker vi velkommen til Verdensdagsarrangement i Norveg på Rørvik. Vi starter kl.18:00. Eline Moe vil fortelle om hva som har hjulpet henne til bedre psykisk helse. I tillegg blir det sang og musikk med Willy Eidsmo. Gratis inngang, caféen selger kaffe og kaker. Ta deg tid til og ta denne kveldsstunda på Norveg; – få noe å tenke på, slå av en prat med kjente og ny-kjente.

Tradisjonen tro, er det høstferie ved trønderske skoler den 10.oktober. Derfor blir det markering for skoleelever i uke 42. På Val vgs blir det markering den 14.oktober, på Rørvik blir det markering den 15.oktober der elever fra Austafjord skole og Rørvik ungdomsskole er innbudt. Vi satser på at det blir markering på Kolvereid også etter høstferien.

Årets tema for Verdensdagen handler om hvordan vi bruker tiden vår, gjøre oss bevisste på å gjøre ting som er godt for vår psykiske helse. Mer informasjon om Verdensdagen og innspill om psykisk helse i hverdagslivet, finner du på: Link text

Flere saker fra Mental Helse Ytre Namdal