Blomst møteplassen 1
16. mar 2021 Mental Helse Ytre Namdal

Smånytt

Vi er kommet til midten av mars, og vi fortsetter med litt dempet aktivitetsnivå i lokallaget p.g.a. korona-restriksjoner. Årsmøtet ble avholdt med 15 frammøtte, og det kan d.d. være 20 personer samlet samtidig i våre lokaler på Rørvik. Hyggetreff på Kolvereid er fortsatt ikke mulig, men vi satser på at vi får til flere aktiviteter utover 2021!

Mandag 22.mars arrangerer Verdensdagen for psykisk helse digitalt inspirasjonsseminar som start på planleggingen av årets markeringer. Dette er en fin mulighet for alle interesserte; vanligvis må man reise til Steinkjer eller Trondheim for å få med seg dette seminaret. Har du lyst til å engasjere deg i hvordan vi skal markere Verdensdagen i Ytre Namdal til høsten, kan du lese mer om webinaret og melde deg på her: “https://verdensdagen.no/2021/02/03/webinar-2021/” Styret i Mental Helse Ytre Namdal er svært glad for alle innspill og for alle som vil bidra med planlegging, praktiske oppgaver osv.

Tirsdag 23.mars blir det hyggetreff på Møteplassen dagsenter kl.18:00. Hovedfokus på hyggetreffet er å prata litt sammen over et måltid og en kaffekopp. Dette vet vi er et savn for mange i hverdagen, med eller uten korona-situasjon. Merk at vi har endret dag for hyggetreff! På grunn av litt for få frivillige til å bytte på kjøkkenoppgavene, kan vi ikke ha hyggetreff og åpent dagsenter på samme dag.

Vi fortsetter med åpent dagsenter på torsdager mellom kl.11 og 16 i lokalene i Elvegata 30 på Rørvik med middagsservering (100 kr) i ett-tida. Torsdag 25.mars blir det servert ferskfisk, lever og rogn. Dette vet vi er populær middag, så her må vi ha påmelding i forkant til leder Aage, tlf. 41610794. Det blir bordsetting kl.13 og kl.15, og vi må ta forbehold om maks-antall i lokalet.

Alle våre arrangementer er åpne for alle interesserte, og alle arrangementer er rusfrie. Medlemmer vil innen få dager få brev med mer informasjon om vårens program. Vi skulle gjerne fått til flere og varierte aktiviteter i lokallaget. Skal vi få til det, er vi avhengige av at flere medlemmer engasjerer seg. Alle bidrag er kjærkomment! Kan det f.eks. være 2-3 medlemmer som liker hagearbeid? Blomsterbildet er tatt i fjor utenfor dagsentret. Her er det mange flotte stauder, så det trengs ikke så mye styr med planting. Hvis 2-3 medlemmer kan tenke seg å holde ugresset i sjakk, vil det være et flott bidrag.

Flere saker fra Mental Helse Ytre Namdal