Vdph logo liggende cmyk
15. sep 2021 Mental Helse Ytre Namdal

Markeringer av Verdensdagen for psykisk helse 4. og 5.oktober i Nærøysund

Tradisjonen tro, setter vi i Mental Helse Ytre Namdal ekstra fokus på informasjonsarbeidet i oktober i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse. I år er temaet “Livet under og etter pandemien; – Vær oppmerksom. Vær til stede. Følg opp.” Vi gleder oss til å få besøk den 4. og 5.oktober av Mental Helses landsleder, Jill Arild!

Jill Arild tar turen opp fra Telemark for å ha foredrag både for unge og voksne. Den 4.oktober holder hun foredrag på Kolvereid for ungdommene på Kolvereid ungdomsskole og Val vgs, og den 5.oktober er hun foredragsholder på Rørvik. Da er det først samling for Ytre Namdal vgs-ungdommene, før det er samling for ungdomsskoleelevene fra Rørvik og Austafjord skoler. På mandagskvelden kl.19, er det i tillegg arrangement på Norveg kl.19:00 for alle interesserte. Her blir det mulig å kjøpe seg kaffe og kake, og vi håper på god korona-vennlig prat ved bordene før og etter foredraget.

Årets tema for Verdensdagen er livet under og etter pandemien. Dette preger jo våre arrangement, både med tanke på innholdet og på rammene rundt arrangementene. Derfor er det ikke dette året vi “slår på stortromma” med veldig omfattende arrangementer, men vi håper at hovedfokuset for VD får stå i sentrum for oppmerksomheten: Fellesskap og tilhørighet er viktig for god psykisk helse!

Flere saker fra Mental Helse Ytre Namdal