Team spirit 2447163  340
14. jan 2020 Mental Helse Ytre Namdal

Nytt år - nye muligheter

Så er vi godt i gang med å venne oss til å skrive 2020. Vi håper at lokallaget får et drivanes godt år med gamle klassikere-aktiviteter i skjønn forening med nyutklekkede prosjekter.

Møteplassen Dagsenter, Kirkegata 1, har første åpne dag torsdag 16.januar. Vær oppmerksom på at åpningstiden er endret: åpent kl. 12:00-16:00. Vi håper at vi i løpet av det nye året får mer egna lokaler med bl.a. bedre kjøkkenfasiliteter i det gamle Eldresenteret. Det er tidlig i prosessen, så ingenting er bestemt ennå, men det ser lovende ut for “Frivillighetens hus”.

Årets første hyggetreff blir den 23.januar i Møteplassen Dagsenter, Rørvik. Det vil si en uke senere enn det som tidligere er annonsert. Det blir tradisjonelt opplegg med matservering, litt underholdning og god drøs.

I løpet av uke 3 og 4 vil lokallagets medlemmer få årsmøteinnkalling i postkassa. Hvis du har gode ideer som er av et slikt omfang at det bør inn i handlingsplan og budsjett, er det viktig å gi tilbakemelding til styret innen gitte frister. Årsmøtet avholdes 20.februar ved Lyspunktet Dagsenter, Kolvereid. (Mer informasjon vil bli lagt ut som egen nyhetssak.)

For at lokallaget skal påvirke politikere og være med og bidra til bedre psykiatri-tilbud i Nærøysund, er det viktig at DU gir oss tips og tilbakemeldinger på saker vi kan fronte overfor kommune og spesialisthelsetjenesten. Sammen står vi sterkere!

Flere saker fra Mental Helse Ytre Namdal