Ytre namdal
2. jun 2020 Mental Helse Ytre Namdal

Oppstart av aktiviteter i nytt dagsenter

Fra 7.mai er det åpnet opp for arrangementer for inntil 50 personer, under forutsetning av at gjeldende smittevernregler holdes. Vi tar nå i bruk nye Møteplassen Dagsenter, Elvegata 30 på Rørvik, der vi disponerer vel 100 kvadratmeter. Der ligger det godt til rette for å overholde bl.a. 1-metersregelen! Vi gleder oss til å ta huset i bruk!

Vi ønsker gamle og nye gjester velkomne til første torsdagsåpne Møteplassen Dagsenter den 4.juni! Åpningstiden på dagsenteret blir torsdager kl.12-16.
På grunn av korona-situasjonen, er vi pålagt å oppbevare navnelister på besøkende i 14 dager. Vi ber dere om å følge de nasjonale retningslinjene med å ikke komme hvis dere er syke, og at dere spriter/vasker hender. Ønsker du å kjøpe middag, blir den servert som tallerken-rett.

25.juni kl.18 ønsker vi velkommen til hyggetreff i de nye lokalene. Det blir en tradisjonell kveld med servering av god mat, kaffe og kaker. Musikk er bestilt, og vi håper på å kunne by på en overraskelse…

Opprinnelig var det planlagt å arrangere en medlemstur i løpet av juni. Den er utsatt inntil videre. Hvis det blir tur senere i sommer, kommer vi til å legge ut informasjon om det her på hjemmesida og vår nye side på Facebook; søk opp “Mental Helse Ytre Namdal”. Vi minner også om at vi har fått ny epostadresse etter navneendringen i februar: ytre.namdal@mentalhelse.no. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ser vi bør ta opp saker som berører brukere og pårørende med kommunen eller andre instanser.

Flere saker fra Mental Helse Ytre Namdal