Inngang møteplassen 4
30. jun 2020 Mental Helse Ytre Namdal

Første hyggetreff i nye lokaler

25.juni var endelig tiden inne for hyggetreff! Vanligvis har vi hyggetreff en gang i måneden, annenhver gang på Kolvereid og Rørvik. Nå har det vært opphold en stund, så det passet bra å ha et hyggetreff i nye og store lokaler, som avslutning på en annerledes vårsesong.

Med innsjekk, servering ved bordene og taffelmusikk, var det som om vi var på restaurantbesøk denne kvelden. Det ble en hyggelig kveld, selv om det ikke ble mingling og varme klemmer slik som det vanligvis er nå vi treffes. Leder Aage Haukø ønsket velkommen og fortalte om arbeidet med nye lokaler. Senere på kvelden fortalte han om godt oppmøte på de torsdagene det har vært dagsenteråpent. Han la det sterkt inn på oss, at for å få til jevnt dagsenterdrift med åpent på torsdager, er vi fra høsten av avhengige av at flere stiller opp som frivillige.

Kjell Borgan sto for musikken, og Arild Jensen framsnakket Mental Helse sitt medlemsmagasin “Sinn og samfunn”. De to i lag formidlet så fint en tekst som sto i juni-utgaven av “Sinn og samfunn”. Teksten er skrevet av Karina på Mental Helse sin chat- og forumtjeneste “Sidetmedord.no”. Glimt fra arrangementet finner dere på vår Facebook-side.

Flere saker fra Mental Helse Ytre Namdal