Heart 1450300 1920
30. sep 2020 Mental Helse Ytre Namdal

Høst-nyheter

Vi går inn i oktober med sommervarme, men bladfargen minner oss om at vi har kommet til høsten 2020. Det blir ikke et omfattende høstprogram i lokallaget; – vi håper allikevel aktivitetene kan være med å lyse opp i hverdagen.

Lokallaget holder Møteplassen dagsenter på Rørvik åpen hver torsdag kl.11-16. Det er mulig å kjøpe middag fra cirka kl.13:30.

Høstens første hyggetreff blir også på Møteplassen dagsenter, onsdag 7.oktober kl.18:00. Vi kan ha maksimum 30 personer i lokalet i tillegg til de som hjelper til. Derfor må de som ønsker å komme, melde seg på til leder Aage Haukø innen mandag 5.oktober kl.20. Aage treffes på mobilnr. 416 10 794. På Lyspunktet dagsenter på Kolvereid er det maksimum 10 personer som kan være til stede samtidig. Det er derfor ikke mulig å holde hyggetreff der i en stund framover.

I mange år har vi hatt store arrangement i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse. Det er godt gjort av et lite lokallag å få til, og i år er det behov for å ta en pause. Mental Helse Ungdom Nærøysund jobber med å få til lokal markering. Følg med på deres Facebook-side og på https://verdensdagen.no/arets-markeringer/

Flere saker fra Mental Helse Ytre Namdal