20200331 062334
31. mar 2020 Mental Helse Oppland

Psykt nytt

Hei alle sammen!
Her kommer et nyhetsbrev fra oss i Fylkeslaget.

Årsmøte og 40-års markeringen vår er nå avlyst på ubestemt tid.
Korona
Vi har alle fått en ny hverdag på grunn av korona utbruddet. Vi håper dere følger rådene fra myndighetene og tar dette på alvor. Følg anbefalingene fra helsenorge.no Vi kan holde kontakt med familie og venner ved bruk av sms, sosiale medier og vi kan ringe hverandre.
«Lys i tunnelen»
Vi vil sette i gang et prosjekt som vi har kalt for «Lys i Tunnelen» og vi håper mange av dere vil være interessert i å delta.
Bakgrunnen for prosjektet er at nå i disse korona tider trenger vi noe annet å beskjeftige oss med noen timer i uka. Vi inviterer til kreativitet, om du skriver dikt eller små noveller, om du fotograferer, maler, strikker, hekler, broderer, holder på med trearbeider, lager ting av forskjellig slag. Kanskje lager du musikk? Hva en kan lage er det bare fantasien som setter grenser for.
Det er tenkt at arbeidene skal stilles ut, i forbindelse med årsmøte og 40-årsmarkeringen vår. Vi ønsker også å samle noen av arbeidene i en bok, hvis vi får den økonomisk støtten som vi skal søke på.
Har dere spørsmål rundt dette kan dere ringe til:
Anne Grete Mortensen 40 19 77 87 eller sende en e-post til oppland@mentalhelse.no
Hva jobber vi med nå?
Årsmøte og 40-års markering.
Vi jobber med årsmøte, slik at alt ligger klart til Norge er friskmeld igjen.
Når det gjelder 40-års markeringen vår var det aller meste klart. Så det vi har gjort nå er å avbestille artister, hotellet og ellers det vi hadde bestilt. Markeringen skal gjennomføres når myndighetene gir grønt lys.
Vi jobber også med prosjektet «Lys i tunnelen», her jobber vi med å få inn ekstra midler og samarbeidspartnere. Her har vi også kommet et stykke på vei.
Ellers er det meste utsatt av kurs, møter og konferanser.
Hva kan vi hjelpe dere med?
Mental Helses nettside og Facebook
Vi har nå fått en oppegående og fin Facebook side, der vil vi gjerne formidle det dere holder på med. Om dere skal ha et arrangement, eller om dere har bilder i forbindelse med arrangement, så legger vi det gjerne ut. Vi kan også hjelpe dere med å legge ut på Mental Helses Nettside. Om dere ikke kan legge inn i kalenderen, så hjelper vi dere. Vi tenker det er viktig å få inn møter og andre arrangementer i kalenderen. Fordi det er her potensielt nye medlemmer vil gå inn å se.
Protokoller
Fylkesstyrets protokoller ligger ute på Mental Helses nettside
Vi vil minne om at protokollen fra styremøtene i lokallag skal sendes til oss jf. § 28.5 i vedtektene.

OM DERE HAR INNSPILL, ELLER SAKER DERE ØNSKER VI SKAL TA OPP I FYLKESSTYRET, IKKE NØL MED Å TA KONTAKT!
Hilsen alle oss i Fylkeslaget Innlandet

Flere saker fra Mental Helse Oppland