Vervekampanje2022
22. apr 2022 Mental Helse Oslo

Verkvekampanje 2022

Oslo er den tettest befolkede byen i Norge. Det gir muligheter! Bli med på vervekampanje – MHO takker for innsatsen med gavekort til deg som verver. Du kan verve på 3 måter: stå på stand, kartlegge om vårt info-materiell er tilgjengelig på passende steder eller du kan verve nye medlemmer direkte. Les mer om vervekampanjen her!

Hvor er de nye medlemmene og støttespillerne våre i Oslo? Vil du være med å gjøre en innsats for Mental Helse Oslo? Vi startet 2022 med 460 medlemmer. Avslutter vi 2022 med 560 medlemmer? Eller kanskje enda flere? Vi vil sette pris på om du blir med på dugnaden og gi deg et gavekort som takk.

Du kan bli med på dugnaden på tre forskjellige måter: stå på stand, kartlegge info-materiell eller verve venner, bekjente og andre direkte:

Stand

Vi ønsker å komme i kontakt med folk og dele ut informasjonsmateriell og vervemateriell. Det er mange steder i byen som egner seg til det. Da trenger vi selvfølgelig deg til å stå på stand sammen med andre medlemmer. Tips oss gjerne om datoer/steder: åpning av kjøpesentre, markedsdager eller annet hvor mange folk strømmer forbi. Da vil vi gjerne at MHO har stand :)

Verv medlemmer

Verv venner, familie, naboen og andre du ønsker å få med deg i Mental Helse Oslo :) Verver du 10 nye medlemmer i 2022 gir vi deg et gavekort på kr 1 000. Kom innom Åpent hus så får du ferdig frankerte innmeldingsblanketter eller send denne linken til en du vil verve og be de føre ditt medlemsnummer og navn i verver-feltet: https://mentalhelse.profundo.no/blimedlem

Kartlegg Mental Helse-infomateriell

Vi ønsker å kartlegge om vårt info-materiell er tilgjengelig på alle passende steder hvor mennesker med psykiske utfordringer får tilbud (fastlegekontorer, DPS, andre frivillige organisasjoner og aktivitetstilbud osv). Vi tar for oss bydel for bydel. Der materiell mangler ønsker vi å legge ut. Ta kontakt – du velger selv om du vil kartlegge info-materiell alene eller gå sammen med noen. Vi vil at du skal synes det er både overkommelig, hyggelig og sosialt å bidra. Du trenger ikke være ekspert på Mental Helse eller Mental Helse Oslo for å bidra. Vil du være med på dugnaden? Innsats belønnes med gavekort på kr 500 – 1 000.

Flere saker fra Mental Helse Oslo